Van ontwerp tot realisatie van uw badkamer

De mooiste badkamers, van A tot Z voor u geregeld

Een mooie nieuwe badkamer gezocht? Schuurbiers staat voor complete ontzorging, wat inhoudt dat we ALLES voor u regelen, van ontwerp tot realisatie. Meer weten? Vraag gerust een vrijblijvend adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wij ontwerpen en realiseren uw droombadkamer

Schuurbiers staat bekend om zijn complete ontzorging. Samen ontwerpen wij uw droombadkamer. Dor middel van 3D ontwerp laten wij u zien hoe uw badkamer er uit komt te zien in uw badkamerruimte.

Het ontwerpen en plaatsen van een badkamer is een zeer nauwkeurig werk. Om die reden werken wij uitsluitend met onze eigen gespecialiseerde en gecertificeerde monteurs en partners. Daarbij zal onze uitvoerder ter plekke uw vaste aanspreekpunt zijn.

Het enigste waar u zich zorgen over hoeft te maken is de aankleding van uw nieuwe badkamer. Kortom, het toppunt van volledige ontzorging.

Geberit logo
vasco logo
Groho logo
baderie logo
detremmerie logo
Villeroy en Bosch logo
Sunshower logo

Waarom u Schuurbiers inschakelt voor uw nieuwe badkamer

  • Ruim 100 jaar ervaring

  • Gecertificeerd personeel

  • Showroom van 1500 m2

  • Totaalconcept

  • Eigen installatiedienst

  • A-merken

Vrijblijvend adviesgesprek

Inmeten volgens de norm

Voor het professioneel laten inmeten van uw huis of pand krijgen wij een precies beeld over de inhoud en oppervlakte van uw woning. Dit zelf willen doen vergt doorgaans veel tijd. Met name afwijkende hoeken en schuinlopende ruimtes dienen goed ingemeten te worden. Voorheen kon het inmeten op verschillende manieren, waardoor misverstanden konden ontstaan. Nu meten wij in met de zogenaamde 2580 norm, een standaard norm van inmeten waar iedereen mee werkt.

Badkamer Bergen op Zoom
Complete Badkamer

Digitaal inmeten

Inmeten gebeurt digitaal en geeft alle maten van uw huis, of van elke gewenste ruimte waar u plannen voor heeft, duidelijk weer. Het is handig voor de verbouwing van bijvoorbeeld een nieuwe badkamer of tegelvloer.

Inmeten gebeurt snel en goed en wordt inzichtelijker gemaakt dan ooit, zodat u van te voren al kunt zien hoe het wordt en niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Wat zeggen klanten over ons?

Vanaf het allereerste bezoek aan de showroom fantastisch geholpen bij het uitzoeken en realiseren van de herinrichting van onze badkamer. Het resultaat voldoet volledig aan onze verwachtingen.

– dhr. J. Soppe, review op Google

Prima geholpen door Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers bij het installeren van onze nieuwe badkamer. Goede vaklui, wij zijn zeer tevreden!

– dhr. J. van Rijsbergen, review op Google

Wij hebben gekozen voor een badkamer van Schuurbiers vanwege de professionele begeleiding bij de keuze van de materialen en het ontwerp van de badkamer. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. De installatie is uitgevoerd zonder onderbrekingen, door zeer bekwame eigen vaklui die hun afspraken steeds nakomen. Iets wat in deze tijd zeker niet vanzelfsprekend is. Uitstekende service !! Hartelijk dank!

– dhr. A. Meeuwis, review op Google

Complete badkamers

Uw compleet nieuwe badkamer door Schuurbiers laten verzorgen?

Wij zorgen dat u nergens meer het omkijken naar hebt. Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek met ons aan om meer te leren over de mogelijkheden.

Vrijblijvend adviesgesprek