Van ontwerp tot realisatie van uw keuken

De mooiste keukens, van A tot Z voor u geregeld

Een mooie nieuwe keuken gezocht? Schuurbiers staat voor complete ontzorging, wat inhoudt dat we ALLES voor u regelen, van ontwerp tot realisatie. Meer weten? Vraag gerust een vrijblijvend adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wij ontwerpen en realiseren uw droomkeuken

Schuurbiers staat bekend om zijn complete ontzorging. Samen ontwerpen wij uw droomkeuken. Dor middel van 3D ontwerp laten wij u zien hoe uw keuken er uit komt te zien in uw keukenruimte.

Het ontwerpen en plaatsen van een keuken is een zeer nauwkeurig werk. Om die reden werken wij uitsluitend met onze eigen gespecialiseerde en gecertificeerde monteurs en partners. Daarbij zal onze uitvoerder ter plekke uw vaste aanspreekpunt zijn.

Het enigste waar u zich zorgen over hoeft te maken is de aankleding van uw nieuwe keuken. Kortom, het toppunt van volledige ontzorging.

Siemens logo
Keller keukens
Pelgrim logo
etna logo
Neff logo
quooker logo

Waarom u Schuurbiers inschakelt voor uw nieuwe keuken

  • Ruim 100 jaar ervaring

  • Gecertificeerd personeel

  • Showroom van 1500 m2

  • Totaalconcept

  • Eigen installatiedienst

  • A-merken

Vrijblijvend adviesgesprek

Inmeten volgens de norm

Voor het professioneel laten inmeten van uw huis of pand krijgen wij een precies beeld over de inhoud en oppervlakte van uw woning. Dit zelf willen doen vergt doorgaans veel tijd. Met name afwijkende hoeken en schuinlopende ruimtes dienen goed ingemeten te worden. Voorheen kon het inmeten op verschillende manieren, waardoor misverstanden konden ontstaan. Nu meten wij in met de zogenaamde 2580 norm, een standaard norm van inmeten waar iedereen mee werkt.

Black Marble
Keller

Digitaal inmeten

Inmeten gebeurt digitaal en geeft alle maten van uw huis, of van elke gewenste ruimte waar u plannen voor heeft, duidelijk weer. Het is handig voor de verbouwing van bijvoorbeeld een nieuwe keuken of tegelvloer.

Inmeten gebeurt snel en goed en wordt inzichtelijker gemaakt dan ooit, zodat u van te voren al kunt zien hoe het wordt en niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Wat zeggen klanten over ons?

Een nieuwe keuken uitzoeken doet u niet zomaar, een goed advies is hierin onontbeerlijk. Niets wordt u opgedrongen, samen met Fa. Schuurbiers worden, in verschillende stappen, uw wensen vertaald in een prachtig keukenontwerp. Als daarna het definitieve ontwerp ook nog vakkundig, tijdig, maar ook zeker tegen een leuke prijs wordt uitgevoerd, kunnen wij niets anders zeggen, dat wij hier uiterst tevreden over zijn. Naast het plaatsen van deze prachtkeuken zijn nog andere bouwactiviteiten door en via de Fa. Schuurbiers uitgevoerd. Ook over deze werkzaamheden (stukadoor, elektricien, schilder…) zijn wij uiterst tevreden.
Serviceverlening is inherent aan Fa. Schuurbiers, top!!!

– dhr. A. van Dorst, review op Google

Voor wie een nieuwe keuken nodig heeft: een TOP adres van tekening en verkoop (Ton) tot en met het plaatsen (Chris). Een fantastisch bedrijf om mee samen te werken! Goede adviezen en afspraak is afspraak. Ook is het fijn dat alles geregeld wordt, u hoeft zelf niets te doen. Fantastisch !!!!!

– dhr. P. Joosten, review op Google

Dankzij Schuurbiers hebben wij een supergave mooie keuken! Ze blijven van start tot oplevering meedenken, doen wat ze beloven en leveren topkwaliteit. Zeer tevreden over het eindresultaat!

– dhr. P. Wiericx, review op Google

Maine Schuurbiers

Uw compleet nieuwe keuken door Schuurbiers laten verzorgen?

Wij zorgen dat u nergens meer het omkijken naar hebt. Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek met ons aan om meer te leren over de mogelijkheden.

Vrijblijvend adviesgesprek