Keller Keuken
Keller keuken wit

Schuurbiers en Keller, een slimme keuze

Schuurbiers en Keller staan op één lijn en zijn compleet ingericht op de huidige wensen en behoeften met betrekking tot het kopen van uw keuken. Een slimme keuze, want als consument  bieden wij u de volgende voordelen:

  • Het unieke Colour System staat garant voor een combinatie van kleuren en materialen
  • Eigen designers presenteren een altijd actuele keukencollectie
  • Er wordt gebruik gemaakt van eersteklas hoogwaardige materialen
  • Keukens worden grondig getest in eigen keukenfabriek + veel research
  • Veel ervaring met oplossingen voor het installeren van particuliere keukens en projectkeukens
  • Degelijke kwaliteit van eigen bodem, betaalbaar design.

Schuurbiers als geselecteerde keukenspeciaalzaak

Het samenstellen van een nieuwe keuken is een belangrijke aangelegenheid. Keller verkoopt uitsluitend via geselecteerde keukenspeciaalzaken. Als keukenspecialist zijn wij daarom ook oprecht trots om alleen de schitterendste keukens van de allerbeste kwaliteit onder uw aandacht te brengen.

Bovendien kunt u rekenen op een deskundig advies, een professionele service en vakkundige keukenmontage. Wanneer u bij ons langskomt voor een Keller keuken kunt u zich uitgebreid laten informeren. Maakt u daartoe hier een afspraak met één van onze keukenadviseurs.

Bezoek onze showroom

Naast deze website is een bezoek aan onze showroom, voor een persoonlijk advies, zeker de moeite waard. Onze overzichtelijke showroom, met meer dan 1500 m2 ruimte, is voor iedereen toegankelijk en staat vol badkamer, keuken en tegelinspiratie. U bent bij ons altijd welkom, maar het is ook heel eenvoudig online een afspraak te maken. Wij maken dan voldoende tijd voor u vrij om u uitgebreid te kunnen informeren en adviseren. Uiteraard is het ook mogelijk buiten onze openingstijden een afspraak te maken in onze showroom.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
Zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Op zondag zijn wij gesloten!
In de avonden kunt u alleen op afspraak bij ons terecht!

Reserveer een afspraak met één van onze adviseurs

Telefoon

Datum

Tijd

Daarom kies je voor Schuurbiers

Ruim 100 jaar ervaring
Gecertificeerd personeel
Showroom 1500 m2
Totaalconcept
Eigen installatiedienst
A-merken

Als specialist voor badkamers, keukens en installatie is onze service goed en totaal geregeld. Wij adviseren, monteren, installeren, verbouwen, renoveren en leggen of zetten tegels geheel volgens uw wens. Voor het inmeten van ruimtes in uw huis en het maken van een ontwerp, tot een complete afwerking op hoog niveau. Wij doen er alles aan om datgene wat u wenst ook daadwerkelijk te realiseren.

Onderhoud en service

Door onze totaalaanpak kunnen wij op veel gebieden iets voor u betekenen. Onze service strekt zich uit tot werkelijk alles. Of het nu gaat om installatiewerkzaamheden, het snel en adequaat oplossen van een storing of het plegen van klein of groot onderhoud op het gebied van CV-techniek. En wij werken uitsluitend met gespecialiseerde monteurs welke de door u gebruikte producten door en door kennen. Kwaliteit is voor ons de norm!

5 jaar volledige garantie

Op al onze badkamer en keukenmeubels ontvangt u 5 jaar volledige garantie.