Ga naar Homepagina
Kom naar onze 1500m² showroom voor badkamer en keuken inspiratie
Daarom Schuurbiers
Ruim 100 jaar ervaring Gecertificeerd personeel Showroom 1500 m2 Totaalconcept Eigen installatiedienst A-merken
Keukens

Keuken kopen Roosendaal

Vol inspiratie uw keuken kopen bij Roosendaal

Gaat u een keuken kopen in Roosendaal, dan krijgt u van Schuurbiers in Wouw de meeste inspiratie. Onze ruim opgezette showroom staat vol met de nieuwste trends, ideeën en innovaties. Onze vriendelijke adviseurs presenteren u enthousiast alle opstellingen, zodat u een goed beeld krijgt van de collectie. Van de mooiste kranen en spoelbakken tot de fijnste verlichting en apparatuur, u treft bij ons enkel de beste kwaliteit in iedere stijl. Vanwege de samenwerking met gerenommeerde A-merken als Keller en Quooker zijn de mogelijkheden enorm. Bent u nieuwsgierig geworden? Bekijk dan nu onze online sfeerimpressie of kom direct langs.

Voordelig een keukenblok kopen vlakbij Roosendaal

Een nieuw keukenblok kopen in Roosendaal doet u natuurlijk bij Schuurbiers in Wouw. Wij zijn dé specialist in keukens en badkamers en bieden veel voordelen. Zo heeft ons familiebedrijf meer dan 100 jaar ervaring in de regio Noord-Brabant en zijn al onze medewerkers gecertificeerd. Om alle denkbare disciplines te kunnen uitvoeren, werken we met een eigen installatiedienst. In onze showroom van ruim 1500 m2 staan de mooiste A-merken overzichtelijk opgesteld. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, een renovatie of een aangepast geheel voor mindervaliden, u kunt voor iedere situatie bij ons terecht. Profiteer nu van dit handige totaalconcept en bezoek ons vandaag nog.

Stapsgewijs uw keuken kopen bij Roosendaal

Schuurbiers maakt van uw keuken kopen in Roosendaal een waar feest. Tijdens uw bezoek aan onze fraaie toonzaal nemen we alle tijd om uw wensen in kaart te brengen. In een persoonlijk gesprek nemen we uitgebreid de nieuwste trends door om te bepalen of uw voorkeur uitgaat naar bijvoorbeeld design, landelijk of klassiek. Vervolgens geven we u een uitgebreid advies op maat en heeft u de keuze uit de beste merken en nieuwste innovaties. Zo komen we tot een goed doordacht plan dat helemaal bij uw stijl past. Bent u klaar voor de perfecte droomkeuken, maak dan direct een afspraak.

Keuken kopen Roosendaal
Contact

Meer informatie?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op