Een keuken laten maken in Essen

Wilt u een keuken laten maken voor uw woning in Essen, Wuustwezel of Kalmthout? Dan vertrouwt u op de uitstekende diensten van Schuurbiers. Wij zijn een keuken- en badkamerspecialist uit Wouw, nabij Roosendaal, in Nederland. Als u een keuken wilt laten maken in Essen, Wuustwezel of Kalmthout, dan bent u na een korte autorit bij onze showroom. Hier zult u versteld staan van de vele mogelijkheden voor keukens bij u in België.

Een keuken laten maken voor uw woning in Essen, Wuustwezel of Kalmthout

Voor een unieke collectie Keller keukens brengt u een bezoek aan Schuurbiers in Wouw, net over de grens bij België. Voor het laten maken van een Keller keuken voor uw woning in Essen, Wuustwezel of Kalmthout zit u hier zeker goed. Laat de experts van deze speciaalzaak een prachtige nieuwe keuken voor u ontwerpen. Niet alleen bent u hier in goede handen voor het laten maken van een nieuwe keuken voor in Essen, Wuustwezel of Kalmthout, u rekent hier ook op uitstekende montage. Onze ervaren installateurs komen vanuit Nederland naar u in België om de keuken in orde te maken bij u thuis.

Belgische btw-tarieven

Ondanks dat Schuurbiers een Nederland bedrijf is, profiteert u bij ons op de Belgisch btw-tarieven wanneer uw woning ouder is dan vijf jaar. Met het btw-tarief van 6% is dit voor u een stuk voordeliger dan het Nederlandse btw-tarief. U hoeft dus geen moment te twijfelen of u door ons uw keuken wilt laten maken voor uw woning in Essen, Wuustwezel of Kalmthout.

Contact

Bel voor vragen of voor het maken van een afspraak met:

0165 30 38 34
Maak direct een afspraak

Maak direct online een afspraak voor een bezoek in onze toonzaal met een van onze adviseurs.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoon

  Waar wilt u een afspraak voor maken?

  Daarom Schuurbiers

  Ruim 100 jaar ervaring
  Gecertificeerd personeel
  Showroom 1500 m2
  Totaalconcept
  Eigen installatiedienst
  A-merken