Ga naar Homepagina
Kom naar onze 1500m² showroom voor badkamer en keuken inspiratie
Daarom Schuurbiers
Ruim 100 jaar ervaring Gecertificeerd personeel Showroom 1500 m2 Totaalconcept Eigen installatiedienst A-merken
Keukens

Keuken op maat laten maken

De beste kwaliteitskeuken op maat laten maken

Wilt u uw keuken op maat laten maken door een allround specialist, ga dan naar Schuurbiers in Wouw. U vindt onze showroom van niet minder dan 1500 m2 tussen Roosendaal en Bergen op Zoom en wij werken door heel Nederland en België. Ons familiebedrijf heeft meer dan 100 jaar ervaring en we zijn inmiddels uitgegroeid tot een gecertificeerde organisatie met zeer vakkundige medewerkers en een eigen installatiedienst. Wij bieden onze klanten een speciaal totaalconcept dat start bij een gedegen advies en eindigt bij een geweldig eindresultaat. Wilt u vrijblijvend alle mogelijkheden verkennen, dan bent u van harte welkom voor een kennismaking.

Totaalconcept voor de mooiste maatkeuken

Gaat u een maatkeuken ontwerpen, laat u dan begeleiden door Schuurbiers uit Wouw, Noord-Brabant. Uw persoonlijke behoeftes staan bij ons centraal en wij doen er alles aan om u wensen ook daadwerkelijk te realiseren. Van het allereerste 3D-ontwerp tot de definitieve oplevering is onze service goed en totaal geregeld. Wij meten iedere ruimte in, doen alle installatiewerkzaamheden en zorgen voor een afwerking op hoog niveau. Ook heeft u 5 jaar volledige garantie en staan we bij een storing of voor onderhoud direct voor u klaar. Maak nu een afspraak met een van onze adviseurs en bezoek ons vandaag nog.

Zorgeloos uw keuken op maat laten maken

Uw keuken op maat laten maken is bij Schuurbiers in Wouw een echt feest. Wij zijn dé deskundige adviseur met veel persoonlijke aandacht. Kwaliteit en vakmanschap dragen we hoog in het vaandel en we hebben veel oog voor detail. Tijdens een persoonlijke kennismaking bekijken we zorgvuldig welke stijl het beste bij u past. Of u nu kiest voor het nieuwste design, een nostalgische uitstraling of een klassiek geheel, u zult verrast zijn over het ruime assortiment A-merken en de hoogstaande kwaliteit. In onze showroom vindt u maar liefst 1500 m2 aan ideeën, dus kom snel inspiratie opdoen.

Keuken op maat laten maken
Contact

Meer informatie?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op