Op zoek naar een keuken outlet?

Bent u op zoek naar een keuken outlet in de omgeving van Roosendaal, Visdonk, Zeeland, Moerstraten of Bergen op Zoom? Woont u in de omgeving van Heerle, Nispen of Oudenbosch en bent u op zoek naar een outlet voor showroomkeukens? Wilt u een nieuwe keuken voor een scherpe prijs?

Dan bent u bij Schuurbiers aan het juiste adres! Wij zijn een landelijke keuken outlet met al meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van keukens. Wilt u een nieuwe keuken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Schuurbiers?

U bent van harte welkom om onze complete keukens in onze showroom in Wouw te komen bekijken! Maak direct online een afspraak voor een bezoek in onze showroom met een van onze adviseurs.

De keukens van Schuurbiers

Wij zijn Schuurbiers en wij zijn dé keukenspecialist in de regio Noord-Brabant. Ons familiebedrijf is al ruim 100 jaar expert op het gebied van keukens en daarom weten wij als geen ander hoe wij u moeten adviseren over een nieuwe keuken. In onze showroom van 1500 m2 vindt u een prachtige collectie aan keukens: van landelijke en klassieke keukens tot aan moderne keukens inclusief moderne keukenapparatuur, voor ieder wat wils!

Als keukenspecialist vertellen wij u graag over alle mogelijkheden bij Schuurbiers voor uw nieuwe keuken of over de veranderingen die u in uw eigen keuken wilt aanbrengen. Wij werken uitsluitend met vakkundig personeel en daarom kunt u altijd rekenen op deskundig advies, uitstekende service én een hoge kwaliteit bij Schuurbiers!

Op zoek naar een complete keuken?

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe keuken, dan kunt u bij Schuurbiers rekenen op een totaalpakket. Wij bieden namelijk naast keukens ook een ruim assortiment aan allerhande inbouwapparatuur, werkbladen, vloertegels en wandtegels aan. Zo kunt u gemakkelijk uw droomkeuken realiseren bij een en dezelfde leverancier.

Wilt u bijvoorbeeld een complete keuken inclusief inbouwapparatuur, zoals een oven, magnetron of koelkast? Of wilt u een complete keuken met verlichting, werkbladen en een keukenkraan? Bij Schuurbiers vindt u uw complete keuken!

En we maken het nog makkelijker voor u: Schuurbiers heeft een eigen installatiedienst met gecertificeerd personeel, die graag voor u uw keuken komt installeren! Op deze manier vindt u uw droomkeuken bij Schuurbiers én wordt deze voor u door deskundig personeel geïnstalleerd.

Kom gerust langs!

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? En zoekt u een keuken outlet? Maak dan direct een afspraak en kom dan langs in onze showroom! Heeft u vragen en wilt u meer informatie? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Contact opnemen