De mooiste keuken showroom in Noord-Brabant!

Komt u uit Bergen op Zoom, Nispen, Zeeland, Roosendaal of Oudenbosch en bent u op zoek naar een keuken showroom? Zoekt u een nieuwe keuken en bent u op zoek naar een keukenspecialist in de buurt van Heerle, Moerstraten of Visdonk? Met al ruim 100 jaar ervaring op het gebied van keukens is Schuurbiers dé keukenspecialist die u zoekt!

In onze showroom in Wouw vindt u een zeer uitgebreide collectie aan nieuwe keukens en diverse keukenonderdelen. Bent u al benieuwd naar onze keuken outlet en complete keuken aanbiedingen? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom!

Ons brede assortiment

Schuurbiers heeft als familiebedrijf al meer dan 100 jaar ervaring in het vak. Door onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van keukens, weten wij als geen ander hoe wij u kunnen adviseren over uw nieuwe keuken of over de veranderingen die u in uw keuken wilt toepassen. In onze showroom kunt u al onze keukens komen bekijken.

U vindt hier keukens in alle soorten en mate: van landelijke keukens tot aan klassieke keukens en van moderne keukens tot aan complete keukens inclusief diverse keukenapparatuur. Kom langs in onze showroom en bekijk onze prachtige collectie nieuwe keukens: wie weet staat uw droomkeuken er wel tussen!

Het totaalpakket van Schuurbiers

Bij Schuurbiers kunt u altijd rekenen op een totaalpakket. Naast nieuwe keukens bieden wij namelijk ook een verscheidenheid aan keukenonderdelen en keukenapparatuur aan. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe keuken inclusief apparatuur, verlichting, werkblad of kraan? Heeft u een nieuwe keuken inclusief magnetron, oven, koelkast en kookplaat uitgezocht en wilt u deze ook gelijk laten installeren?

Alles is mogelijk bij Schuurbiers! Bij Schuurbiers vindt u verschillende keukenonderdelen die nog toegepast kunnen worden in uw nieuwe keuken. Zodra uw keuken helemaal compleet is, dan doet Schuurbiers ook de installatie van de keuken voor u. Onze installatiedienst is een expert op het gebied van inmeten, montage, verbouwen en renovatie. Ons gecertificeerde personeel staat dan ook voor u klaar om uw nieuwe keuken te installeren.

Maak gerust een afspraak

Op zoek naar een nieuwe keuken, een keuken outlet of een complete keuken aanbieding? En bent u nieuwsgierig naar onze uitgebreide collectie aan keukens in onze keuken showroom in Wouw?

Maak direct online een afspraak voor een bezoek in onze keuken showroom met een van onze adviseurs of vraag geheel vrijblijvend online een offerte aan. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag!

Contact opnemen