Ga naar Homepagina
Kom naar onze 1500m² showroom voor badkamer en keuken inspiratie
Daarom Schuurbiers
Ruim 100 jaar ervaring Gecertificeerd personeel Showroom 1500 m2 Totaalconcept Eigen installatiedienst A-merken
Keukens

Keukenshowroom Bergen op Zoom

Stijlvolle keukenshowroom bij Bergen op Zoom

De mooiste keukenshowroom voor Bergen op Zoom vindt u bij Schuurbiers in Wouw. Ons enthousiaste team presenteert met trots maar liefst 1500 m2 aan inspirerende opstellingen in iedere stijl. De mooiste werkbladen zijn gecombineerd met klassiek, modern en landelijk design en voor de apparatuur bieden we de nieuwste en meest innovatieve modellen. Gerenommeerde merken als Atag, Siemens en Quooker staan garant voor een superieure kwaliteit, terwijl onze prijzen scherp zijn en de service uitstekend is. Met plezier werken wij al uw ideeën uit en dragen we zorg voor een perfecte installatie. Kies nu uw droomkeuken uit en bezoek ons vandaag nog.

Uitgebreide keukentoonzaal vlakbij Bergen op Zoom

Als u een grote keukentoonzaal bij Bergen op Zoom wilt bezoeken, ga dan naar Schuurbiers in Wouw. De hedendaagse keuken is enorm geavanceerd en veelzijdig. Om u een goede indruk te geven van alle mogelijkheden hebben wij de nieuwste innovaties en trends overzichtelijk tentoongesteld. Duurzame en multifunctionele kranen, ruime spoelbakken en sfeervolle verlichting zijn in iedere stijl te bewonderen. Onze adviseurs hebben veel productkennis en weten alles over de montage en eindafwerking. Ook nemen we veel tijd voor een betrouwbaar advies, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Wilt u een vrijblijvende afspraak maken, neem dan nu contact op.

Betrouwbare keukenshowroom voor Bergen op Zoom

Zoekt u een degelijke keukenshowroom in Bergen op Zoom dan bent u bij Schuurbiers in Wouw aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het vak en staan in de regio bekend als dé deskundige specialist. Onze team is volledig gecertificeerd en wij beschikken over een eigen installatiedienst met monteurs die hun vak uitstekend verstaan. Wij werken uitsluitend met A-merken als Eggersmann en Keller en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bovendien voorziet ons totaalconcept in alle werkzaamheden, van het eerste ontwerp tot de finale afwerking en onderhoud. Maak nu plaats in uw agenda en kom snel ideeën opdoen.

Keukenshowroom Bergen op Zoom
Contact

Meer informatie?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op