Op zoek naar een nieuwe keuken?

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken en komt u uit Roosendaal, Heerle, Zeeland of Nispen? Zoekt u een keukenshowroom met een zeer ruime keuze in nieuwe keukens én scherpe aanbiedingen in de buurt van Bergen op Zoom, Moerstraten, Oudenbosch of Visdonk? Dan bent u bij Schuurbiers aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist als het gaat om nieuwe keukens. In onze showroom in Wouw vindt u een zeer uitgebreid assortiment aan nieuwe keukens met allerhande inbouwapparatuur, werkbladen, vloertegels en wandtegels. U bent van harte welkom om onze prachtige collectie te komen bekijken in onze showroom. Bent u al nieuwsgierig naar de nieuwe keukens van Schuurbiers?

Wie zijn wij?

Als familiebedrijf zitten wij al meer dan 100 jaar in het vak. Door onze ruime ervaring en expertise op het gebied van keukens, kunnen wij ons met recht dé keukenspecialist van regio Noord-Brabant noemen. Bij ons bent u dan ook op de goede plek wanneer u een nieuwe keuken wilt. Wij heten u va harte welkom in onze showroom, waar u onze prachtige collectie aan nieuwe keukens kunt komen bekijken. Als keukenspecialist vertellen wij u dan ook graag over de mogelijkheden voor uw nieuwe keuken of over de veranderingen die u in uw keuken wilt aanbrengen. Bij Schuurbiers kunt u altijd rekenen op een totaalpakket, uitstekende service en deskundig advies!

Ons uitgebreide assortiment

Schuurbiers is met zijn 1500 m2 showroom gevestigd in Wouw. In onze showroom vindt u nieuwe keukens in alle soorten en maten: van moderne keukens tot aan landelijke en klassieke keukens, iedereen vindt bij Schuurbiers zijn of haar droomkeuken! Bij Schuurbiers kunt u rekenen op een totaalpakket: bij ons zoekt u niet alleen uw droomkeuken uit, maar u kunt u keuken ook voorzien van de vele verschillende onderdelen die wij aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan keukenapparatuur, werkbladen, verlichting en nog veel meer! Wanneer uw keuken compleet is, dan doen wij ook de installatie voor u.

Kom langs in onze showroom!

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken en bent u nieuwsgierig naar de nieuwe keukens en de aanbiedingen van Schuurbiers? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Wouw en bekijk met uw eigen ogen onze prachtige collectie aan nieuwe keukens. Direct een offerte aanvragen? Vul dan geheel vrijblijvend online een offerte in. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? En wilt u een afspraak maken met een van onze adviseurs? Neem dan gerust contact met ons op en onze medewerkers staan voor u klaar!

Contact opnemen