Inmeten volgens de norm

van ontwerp
tot realisatie

Home | Inmeten

Voor het professioneel laten inmeten van uw huis of pand krijgen wij een precies beeld over de inhoud en oppervlakte van uw woning. Dit zelf willen doen vergt doorgaans veel tijd. Met name afwijkende hoeken en schuinlopende ruimtes dienen goed ingemeten te worden. Voorheen kon het inmeten op verschillende manieren, waardoor misverstanden konden ontstaan. Nu meten wij in met de zogenaamde 2580 norm, een standaard norm van inmeten waar iedereen mee werkt.

Ondanks dat wij gevestigd zijn in Wouw werken wij door heel Nederland, zo hebben wij meerdere klanten geholpen uit o.a. ZeelandBergen op Zoom, Brabant, Roosendaal, Steenbergen en België.

badkamer kastjes
 

Bent u benieuwd naar onze keukens of badkamers?

Maak dan nu een vrijblijvende afspraak. Wij helpen u graag uw droomkeuken of droombadkamer waarmaken!

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers