Over ons

van ontwerp
tot realisatie

Home | Over ons

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers is gevestigd in Wouw. Van oorsprong een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in de regio Noord-Brabant. Wij beschikken over 1500 m2 showroom met een prachtige collectie keukens, badkamers en tegels.

badkamer kastjes

Badkamers

Voor ontwerp tot realisatie van uw badkamer met een ruime keuze aan sanitair, zijn wij met recht dé badkamerspecialist voor in de wijde omgeving. Er is heel veel mogelijk voor iedere badkamerstijl. Met een badkamershowroom voor de aanschaf van een compleet nieuwe badkamer of voor het plannen van renovatiewerkzaamheden. Naast advies op maat, dus ook maatwerk bij het installeren van al uw sanitair.

Keukens

Voor het bekijken van een uitgebreid assortiment aan keukens met allerhande inbouwapparatuur, werkbladen, vloertegels en wandtegels bent u meer dan welkom. Als keukenspecialist kunnen wij u in onze keukenshowroom veel vertellen over de mogelijkheden van uw nieuwe keuken of over de veranderingen die u in uw keuken wilt aanbrengen.

Bent u benieuwd naar onze keukens of badkamers?

Maak dan nu een vrijblijvende afspraak. Wij helpen u graag uw droomkeuken of droombadkamer waarmaken!

Installatie

Als gecertificeerd bedrijf werken wij uitsluitend met vakkundige monteurs die hun vak verstaan. Van inmeten en bestellen tot montage en deugdelijke afwerking van uw leiding- en electrawerk

keuken zwart look

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers