Complete keuken

van ontwerp
tot realisatie

Home | Complete keuken

Familiebedrijf

Vrijblijvend adviesgesprek

Installatie van a tot z

stijlvolle keuken

Uw adres voor een complete keuken

Bent u op zoek naar een adres voor een prachtige, complete keuken in de buurt van Roosendaal en Etten-Leur? Dan verwelkomen wij u graag bij Schuurbiers in Wouw! Het kopen van een keuken is bij ons een feestje: wij begeleiden u namelijk van het keukenontwerp tot aan de keukenrenovatie. Bij Schuurbiers geloven we dat een keuken zoveel meer is dan enkel een ruimte in een woning. Het is het hart van een huis, een plek waar de meest heerlijke geuren en smaken ontwikkeld worden, een plek waar men samenkomt. Daar mag best veel tijd en aandacht in gestoken worden! Vandaar dat het bij nieuwe keukens niet enkel draait om het prijskaartje of hoeveel korting u krijgt.

Welke complete keuken past het best bij uw woning?

Bij Schuurbiers hebben we voor elke woonstijl een passende, complete keuken. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van keukens die we voor u kunnen realiseren. Uiteraard is het ook mogelijk om uw totale keuken door ons op maat te laten maken.

De service die u nodig heeft om uw droomkeuken te realiseren

Deskundig advies, persoonlijke aandacht, kwaliteit, vakmanschap en een goed doordacht keukenontwerp zijn minstens zo belangrijk wanneer u een nieuwe keuken aanschaft. Hier kunt u dan ook op rekenen bij Schuurbiers uit Wouw bij Etten-Leur en Roosendaal: bij ons krijgt u namelijk een complete keuken volledig naar wens: uw droomkeuken. Wij ontzorgen u in Bergen op Zoom en in de rest van de regio Noord-Brabant tot aan Zuid-Holland en Zeeland, Utrecht en zelfs België!

keuken inbouwen

Heeft u nog vragen? Of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.

keuken zwart look

Begeleiding bij het kiezen van nieuwe keukens

Vindt u het lastig een keuze te maken uit ons ruime aanbod aan keukens? Dat begrijpen wij goed. Er is zoveel keus! Het zou toch zonde zijn als u de verkeerde maakt. Daarom bieden wij u in onze zaak in Wouw bij Etten-Leur en Roosendaal optimale begeleiding bij het kiezen van een nieuwe, complete keuken. Samen met u bekijken we zorgvuldig de diverse mogelijkheden. Het uiteindelijke besluit voor een nieuwe keuken hangt uitsluitend af van uw persoonlijke wensen. Misschien weet u dit al goed te benoemen, wellicht vindt u dat wat lastig. Als keukenspecialist schieten wij u daar graag bij te hulp!

Een uiteenlopend aanbod aan keukens

Gaat uw voorkeur uit naar modern? Misschien wel romantisch-klassiek, nostalgisch of brocante? Wij kennen de trends rondom nieuwe keukens en inspireren u graag! Met ons zeer ruime assortiment aan complete keukens, zit er ongetwijfeld een exemplaar voor u tussen. Laat Schuurbiers u helpen!

Complete keukens plaatsen: van demonteren tot aansluiten

Onze medewerkers helpen u ook graag wanneer u wilt dat uw nieuwe keuken wordt gemonteerd of aangesloten. Onze monteurs kunnen alle denkbare werkzaamheden voor u uitvoeren op het gebied van keukeninstallatie. Van elektra- en installatiewerk, tot hak- en breekwerk, het vernieuwen van uw meterkast, binnenmuren, stukadoren, plafonds, tegelwerk en nog veel meer. Daarbij hebben wij ook een specialisatie in het leveren en monteren van projectkeukens en aangepaste keukens. Dit laatste is bijvoorbeeld noodzakelijk wanneer u mindervalide bent, waarbij een keuken geen struikelblok voor u moet worden! Tot slot kunnen wij ook de demontage en de afvoer van uw oude keuken verzorgen. Dat scheelt een hoop werk wanneer u dit niet zelf hoeft te doen! Vanzelfsprekend wordt alles eerst vakkundig ingemeten, alvorens wij tot bestelling overgaan.

Ontdek de complete keukens van onze zaak

Heeft u vragen over een complete keuken van Schuurbiers, dé keukenspeciaalzaak in Wouw bij Etten-Leur en Roosendaal? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u van harte verder met uw keuken of zelfs uw badkamer in Brabant. Maak direct een afspraak door te bellen naar +31 (0) 165 30 38 34 of door een e-mail te sturen naar info@schuurbiers.nl.

keuken-wit

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers