Badkamers

van ontwerp
tot realisatie

Home | Badkamers

Een badkamer dient tegenwoordig als een luxe oase van rust, maar hoe badkamers in uw behoefte voorzien is een ander verhaal. Individuele wensen spelen een belangrijke rol. Voor het scheppen van een helder beeld voor de eisen waaraan uw badkamer moet voldoen laten we niets aan het toeval over. Wij kunnen u uitgebreid en persoonlijk begeleiden met het maken van de juiste keuze, waarin alles kan worden opgenomen, van A-merk baden, douches, wastafelcombinaties tot de nieuwste stoomcabines, sauna’s en whirlpools.

badkamer kastjes

Schuurbiers verrast als Baderie speciaalzaak

Als gecertificeerd bedrijf en aangesloten bij Baderie kunnen wij veel voor u betekenen. Sanitairspecialist Baderie voert al 30 jaar de boventoon en werkt als landelijke organisatie samen met sanitair installateurs en specialisten. Puur vakwerk waarbij vijf jaar garantie geleverd wordt door middel van een garantiecertificaat die u van Baderie ontvangt. Wij vinden het daarom ook een hele eer om voor u als Baderie speciaalzaak het verschil te kunnen maken bij het realiseren van uw complete badkamer.

Bent u benieuwd naar onze keukens of badkamers?

Maak dan nu een vrijblijvende afspraak. Wij helpen u graag uw droomkeuken of droombadkamer waarmaken!

Van ontwerp tot realisatie

Dus niet alleen het kopen, maar ook de montage en het aansluiten van uw badkamer kunnen wij u uit handen nemen. Niets is onze monteurs vreemd. Werkzaamheden die wij uitvoeren zijn o.a.elektra- en installatiewerk, hak- en breekwerk, het vernieuwen van uw meterkast, binnenmuren, stukadoren, plafonds, tegelwerk, elektrische vloerverwarming en nog veel meer.

Ook demontage en afvoer van uw oude badkamer is geen enkel probleem. Voor zowel een goed doordacht badkamerontwerp of een slimme badkamerrenovatie, wij staan voor u klaar. We zijn te vinden in Wouw (regio Bergen op ZoomRoosendaal, Halsteren, Zeeland en Steenbergen).

keuken zwart look

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers