Tegels

van ontwerp
tot realisatie

Home | Tegels

Wij leggen het vakkundig bij u neer

Badkamers, en vaak ook keukens, worden bekleed met tegels. Voor tegelvloeren en wandtegels kunnen wij u uitstekend adviseren. Door jarenlange ervaring met badkamer- en keukeninrichtingen en de installatie daarvan weten wij precies wat de mogelijkheden zijn. Zo kunnen we tegels van de ene ruimte naar de andere ruimte door laten lopen en weten wij ook alle specifieke eigenschappen te benoemen van de verschillende tegels.

badkamer kastjes

Sfeervolle tegels

Met tegels creëer je een bepaalde sfeer. Als badkamer- en keukenspecialist weten wij dat als geen ander. Om samen een goede keuze te maken uit onze collectie vloer- en wandtegels kunnen we de juiste afmetingen en de diverse kleuren met u dooornemen.
Tegels, van vloer tot wand

Bent u benieuwd naar onze keukens of badkamers?

Maak dan nu een vrijblijvende afspraak. Wij helpen u graag uw droomkeuken of droombadkamer waarmaken!

Secuur vakwerk

Als het op het zetten van de tegels aankomt, kunt u rekenen op onze expertise. Ongeacht de ruimte waar u ons voor in wil schakelen, werken onze tegelzetters zeer nauwkeurig en geheel volgens plan. En dat met het beste materiaal en gereedschap. Een complete service, van het uitkiezen tot het tegelzetten!

keuken zwart look

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers