Keukenspecialist Roosendaal

van ontwerp
tot realisatie

Home | Keukenspecialist Roosendaal

icon keuken

Familiebedrijf

icon keuken

Vrijblijvend adviesgesprek

icon keuken

Installatie van a tot z

keuken inbouwen

Een echte keukenspecialist nabij Roosendaal

Het inschakelen van een keukenspecialist maakt het verschil tussen een goede keuken en de perfecte keuken in uw woning nabij Roosendaal en Bergen op Zoom. Bij Schuurbiers uit Wouw begrijpen we dit als geen ander. U wilt immers dat uw keuken niet alleen mooi, maar ook functioneel is. Een keuken die past bij uw levensstijl en persoonlijke voorkeuren.

De veelzijdige expertise van dé keukenspecialist

Wanneer u ervoor kiest om met een keukenspecialist in zee te gaan, krijgt u toegang tot een wereld van kennis en ervaring. Onze vaardigheden strekken zich uit van design tot installatie. Bent u op zoek naar het juiste aanrechtblad of de perfecte kranen? Of misschien een stijlvolle oven die naadloos aansluit bij uw wensen? Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om uw droomkeuken te realiseren van tegels tot sanitair uit de winkel. Bovendien bieden we u begeleiding en advies aan, zodat u verzekerd bent van ultieme perfectie met uitstekend sanitair uit onze winkel. Wij hebben alles in huis, van losse items tot de complete keukens die wij maken. Daarnaast verstrekken wij informatie, bijvoorbeeld over de kosten van een keukenverbouwing.

badkamer renoveren

Heeft u nog vragen? Of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.

stijlvolle keuken

Ontdek uw keukenmogelijkheden vandaag nog!

Heeft u al nagedacht over uw ideale keuken? Of bent u nog zoekende? Wat uw situatie ook is, onze keukenspecialisten staan klaar om samen met u de mogelijkheden te verkennen. Of u nu geïnteresseerd bent in het kopen van losse keukenonderdelen of het aanschaffen van een geheel nieuwe keuken, bij ons bent u aan het juiste adres. Aarzel niet langer en neem contact op met onze specialisten voor keuken- en badkamers om uw keukenwensen te bespreken. Dit kan via het contactformulier of telefonisch op +31 (0) 165 30 38 34. Samen maken we van uw keuken een waar meesterwerk!

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers