Badkamer speciaalzaak Roosendaal

van ontwerp
tot realisatie

Home | Badkamer speciaalzaak Roosendaal

icon keuken

Familiebedrijf

icon keuken

Vrijblijvend adviesgesprek

icon keuken

Installatie van a tot z

keuken inbouwen

Een badkamer uit onze specialzaak in Roosendaal

Wilt u graag een badkamer voor uw woning en bent u daarom op zoek naar een speciaalzaak in regio Roosendaal? Dan schakelt u het best ons bedrijf in als uw badkamerspecialist in regio Roosendaal. Schuurbiers is dé specialist in keukens en badkamers. Onze speciaalzaak is gevestigd in Wouw, vlak bij Roosendaal, waar we inmiddels al meer dan honderd jaar als familiebedrijf werkzaam zijn en waar we voor uiteenlopende klanten een badkamer of keuken hebben gemaakt. We beschikken als badkamerspecialist in onze speciaalzaak over een 1.500 m² grote showroom met een prachtige collectie met verschillende opties voor een keuken, badkamer en tegels.

Van ontwerp tot realisatie: wij maken uw badkamer

In onze speciaalzaak vindt u een ruime keuze aan inrichtingen, waarmee u uw complete badkamer kunt samenstellen. Er is heel veel mogelijk voor elke badkamerstijl. Naast het maken van een ontwerp en de levering van de badkameronderdelen, schakelt u ons ook in voor de realisatie. We geven dus niet alleen advies, maar leveren ook maatwerk bij het installeren van uw badkamer mét al uw badkamermeubels. Daarom zijn we met recht dé badkamerspecialist van de wijde omgeving.

Tegels voor keukens en badkamers

Badkamers, en vaak ook keukens, worden bekleed met tegels. Over vloer- en wandtegels kunnen wij u uitstekend adviseren. Door jarenlange ervaring met badkamer- en keukenontwerpen en de installatie daarvan weten wij precies wat de mogelijkheden zijn. Zo kunnen we als badkamerspecialist tegels van de ene ruimte naar de andere ruimte door laten lopen en weten wij ook alle specifieke eigenschappen te benoemen van de verschillende tegels. Waar u dus profijt van heeft, is onze diepe kennis over ons vak die wij graag met u delen om deze vervolgens te ondersteunen met onze hoogwaardige opleveringen voor een badkamer in Brabant.

badkamer renoveren

Heeft u nog vragen? Of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.

badkamer renovatie

Bezoek onze showroom snel

Als gecertificeerde badkamerspecialist en keukenspecialist werken wij uitsluitend met vakkundige monteurs die hun vak verstaan; van het inmeten en bestellen tot de montage en deugdelijke afwerking van uw leidingwerk en elektra. Bent u woonachtig in Roosendaal of omgeving en wilt u een badkamer laten maken en ontwerpen bij onze speciaalzaak? Kom dan gerust eens langs in onze speciaalzaak om in de collectie een mogelijke badkamer te bekijken! Bij vragen over het laten ontwerpen van een badkamer bij Roosendaal neemt u contact op met een badkamerspecialist die bij ons werkt via +31 (0) 165 30 38 34 of info@schuurbiers.nl.

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers