Keukeninstallatie

van ontwerp
tot realisatie

Home | Keukeninstallatie

icon keuken

Familiebedrijf

icon keuken

Vrijblijvend adviesgesprek

icon keuken

Installatie van a tot z

keuken inbouwen

Keukeninstallatie

Schuurbiers uit Wouw is dé expert die u inschakelt voor een keukeninstallatie. Als keukenspecialist ontzorgen we u volledig en leveren we maatwerk. Heeft u specifieke wensen voor uw keuken? Dan denken wij graag met u mee, zodat we een keuken kunnen verzorgen inclusief een hoogwaardige montage die geheel aan uw wensen voldoet voor uw woning in regio Roosendaal en Bergen op Zoom.

Keukeninstallatie laten verzorgen van a tot z

Wilt u weten hoe wij te werk gaan als we uw keuken onder handen nemen inclusief het verzorgen van een fantastische montage van de keukenonderdelen? Nadat u een keuze heeft kunnen maken uit ons ruime aanbod aan complete keukens, verzorgen wij de gehele installatie voor u. We meten de keuken eerst nauwkeurig in en daarna bestellen we alle onderdelen. Dient het leiding- en elektrawerk te worden aangepast? Ook dat regelen we graag voor u. Reken op ons van het keukenadvies tot de montage van de keuken die we inclusief alle verdere onderdelen uitvoeren. Wij staan garant voor de gehele keukeninstallatie voor uw woning; van a tot z. Ons bedrijf is bovendien gecertificeerd, wat betekent dat u erop rekent dat enkel vakkundige keukenspecialisten uw keuken installeren. Zo bent u te allen tijde verzekerd van écht vakmanschap, waar u voor, tijdens en na de keukeninstallatie profijt van heeft.

stijlvolle keuken

Heeft u nog vragen? Of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.

keuken met kasten

Laat ons de installatie van uw keuken verzorgen

Wilt u een ervaren expert inschakelen voor een keukeninstallatie? Schuurbiers is u graag van dienst om voor een prachtige keuken te zorgen inclusief de montage. Of u nu een nieuwe keuken wilt laten plaatsen of u keuken wilt laten verbouwen; wij leveren maatwerk en een keuken van topkwaliteit waar u jarenlang van geniet. Wilt u eerst weten wat de opties zijn voor de keukeninstallatie? Kom dan gerust langs bij onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek. Maak een afspraak door te bellen naar +31 (0) 165 30 38 34 of door het contactformulier in te vullen. Wij vertellen als expert in keukens en badkamers in Brabant namelijk graag alles over de wonderen van een goede moderne keuken, inclusief de mogelijkheden die wij hierbij aanbieden.

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers