Montage is maatwerk

van ontwerp
tot realisatie

Home | Montage Installatie

Voor installatiewerkzaamheden of montage kunt u rekenen op onze brede aanpak. Als keuken- en badkamerspecialist hebben we verstand van alles wat daar mee samenhangt. Vanaf het inmeten, de montage en het afwerken ontzorgen wij u volledig. Van hak- en breekwerk tot en met de fijnste afwerking leveren wij perfect maatwerk, waar u meer dan tevreden over zult zijn.

badkamer kastjes

Bent u benieuwd naar onze keukens of badkamers?

Maak dan nu een vrijblijvende afspraak. Wij helpen u graag uw droomkeuken of droombadkamer waarmaken!

Onderhoud en service

Wij werken uitsluitend met gespecialiseerde en gecertificeerde monteurs die over veel productkennis beschikken. Inzetbaar bij vrijwel alle soorten installatiewerkzaamheden, het snel en adequaat oplossen van een storing of voor service op alle technische zaken en installaties van de woning.

Ondanks dat wij gevestigd zijn in Wouw werken wij door heel Nederland, zo hebben wij meerdere klanten geholpen uit o.a. ZeelandBergen op Zoom, Brabant, Roosendaal, Steenbergen en België.

keuken zwart look

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers