Installatie

van ontwerp
tot realisatie

Home | Installatie

Monteren en aansluiten? Daar hebben we onze monteurs voor. Zij verrichten voor u alle soorten werkzaamheden. Als totaalpartner voor wat betreft de coördinatie en uitvoering, werken wij voor projectontwikkelaars, aannemers, woningcorporaties, recreatieondernemers, vastgoedbeheerders, beleggers en zorginstellingen, waarbij onze uitvoerder ter plekke uw vaste aanspreekpunt zal zijn. Moet er eerst het een en ander gesloopt of vakkundig verwijderd worden? Ook dat nemen wij u uit handen, inclusief het verantwoord afvoeren van alle vrijgekomen materialen. Kortom, het toppunt van volledige ontzorging!
badkamer kastjes

Van ontwerp tot realisatie

Of het nu werkzaamheden betreffen voor een uitgekiende badkamer, een mooi keukenontwerp of een renovatieproject, van begin tot eind, demonteren en monteren wij alles wat u maar wenst. Werkzaamheden waar u ons voor kunt inzetten:

  • Leidingwerk
  • Electra
  • Tegelzetten
  • Stucwerk
  • Wandbekleding
  • Plafondafwerking
  • Schilderwerk

Bent u benieuwd naar onze keukens of badkamers?

Maak dan nu een vrijblijvende afspraak. Wij helpen u graag uw droomkeuken of droombadkamer waarmaken!

Van enkel installatie, via renovatie tot volledige afbouw

Dus naast de installatie van badkamers en keukens worden wij ook steeds vaker ingezet bij de volledige afbouw voor nieuwbouw- en renovatieprojecten, terwijl ook steeds vaker panden van particuliere opdrachtgevers door ons onder handen genomen worden. Ook voor complete renovatie van uw woning kunt u bij ons terecht, het houdt niet op bij de badkamer en/of keuken. Ook kunt u terecht voor een uitbouw of dakkapel aan uw woning, dit wordt volledig door ons geregisseerd. Zodat u maar 1 aanspreekpunt heeft voor de gehele renovatie of verbouwing van uw woning, tevens kunnen wij zorgen voor 1 totaalprijs van het project zonder stelposten en zonder meerprijs wat er is afgesproken.

Ondanks dat wij gevestigd zijn in Wouw werken wij door heel Nederland, zo hebben wij meerdere klanten geholpen uit o.a. ZeelandBergen op Zoom, Brabant, Roosendaal, Steenbergen en België.

keuken zwart look

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers