Keukenapparatuur kopen

van ontwerp
tot realisatie

Home | Keukenapparatuur kopen

icon keuken

Familiebedrijf

icon keuken

Vrijblijvend adviesgesprek

icon keuken

Installatie van a tot z

keuken inbouwen

Keukenapparatuur kopen

Wanneer u een keuze heeft kunnen maken voor een bepaalde keuken, is het tijd om ook de keukenapparatuur te kopen. Het is lang niet even gemakkelijk om de juiste apparatuur voor uw keuken te kiezen. Er zijn heel wat merken en verschillende soorten keukenapparatuur beschikbaar, welke u in uw keuken kunt laten inbouwen. Bij het kopen van een nieuwe keuken moet alles perfect passen en goed combineren. Daarbij helpt Schuurbiers uit Wouw u natuurlijk.

Merken voor keukenapparatuur kopen

Als keukenspecialist presenteren wij alleen de beste inbouw keukenapparatuur van gerenommeerde merken, zoals: Etna, Bosch, Bauknecht, Grohe, Hansgrohe, Whirlpool, Atag, Miele, Pelgrim, Siemens, Wave Design en Novy. Ons assortiment keukenapparatuur is zeer uitgebreid en bij ons in de showroom te zien en tegelijkertijd kunt u zich deskundig laten adviseren als u hulp wilt bij het kopen.

Welke soorten keukenapparatuur bieden wij aan?

De meest voorkomende keukenapparatuur, of keukenonderdelen, die u uiteraard bij ons kunt kopen, zijn de volgende:

keuken zwart look

Heeft u nog vragen? Of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.

keuken met kasten

Neem nu contact met ons op voor begeleiding bij de koop

Bent u er klaar voor om uw keuken te transformeren? Of u nu al een duidelijk beeld heeft of nog zoekt naar inspiratie; onze specialisten staan voor u klaar. Laat u adviseren over de nieuwste trends, technologieën en mogelijkheden als u keukenapparatuur wilt kopen. Neem contact op via ons contactformulier of bel ons direct op +31 (0) 165 30 38 34. Onze specialisten bij keukens en badkamers in Brabant realiseren met u de keuken van uw dromen!

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers