Keukentegels

van ontwerp
tot realisatie

Home | Keukentegels

Uit hygiënisch oogpunt zijn keukentegels verreweg favoriet voor zowel wand als vloer van uw keuken. Misschien iets duurder dan vinyl, maar het gaat veel langer mee en is ook praktisch gezien makkelijker schoon te houden. Bovendien zijn er bijzonder veel kleurschakeringen en soorten op de markt verkrijgbaar. Heeft u er al eens aan gedacht om de achterwand van de keuken uit te voeren in kunststof, composiet, graniet of keramiek? In onze showroom lichten wij graag het een en ander toe over de mogelijkheden.

keuken met kasten

Keuze in keukentegels

Voor welke keukentegel wilt u kiezen? Let wel, door het intensieve gebruik van uw keuken dient u er op toe te zien dat een tegel duurzaam en krasbestendig is. Met de zogenaamde PEI-norm kunt u de duurzaamheid bepalen. PEI 5 betekent zeer duurzaam.

Tenslotte kunt u kiezen uit de volgende steensoorten:

  • porselein
  • natuursteen
  • marmer
  • leisteen
  • travertine

Grotere keukentegels zijn trendy en versterken het ruimtelijk gevoel. Kom langs voor de verschillende maten en soorten en geniet van ons aanbod!

Bent u benieuwd naar onze keukens of badkamers?

Maak dan nu een vrijblijvende afspraak. Wij helpen u graag uw droomkeuken of droombadkamer waarmaken!

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers