Moderne keuken laten ontwerpen

van ontwerp
tot realisatie

Home | Moderne keuken laten ontwerpen

icon keuken

Familiebedrijf

icon keuken

Vrijblijvend adviesgesprek

icon keuken

Installatie van a tot z

keuken inbouwen

Moderne keuken laten ontwerpen

Wilt u een moderne keuken laten ontwerpen en hier meer over leren? Keukens die onder de noemer ‘moderne keuken’ vallen kunnen alsnog zeer verschillend ingericht zijn, maar voldoen altijd aan bepaalde overeenkomsten waardoor ze binnen de categorie moderne keukens vallen. Wij bij Schuurbiers uit Wouw kennen deze natuurlijk door en door en zijn hierom de perfecte kandidaat om uw moderne keuken door te laten ontwerpen.

Belangrijke kenmerken als u een moderne keuken wilt laten ontwerpen

Zoals benoemd zijn er bepaalde factoren die het design van de moderne keuken die u door ons kunt laten ontwerpen kenmerken. Die gemeenschappelijke factoren zijn als volgt:

Gemeenschappelijke kenmerken bij een moderne keuken die u wilt laten ontwerpen zijn de strakke uitvoering, de minimalistische stijl en er komen weinig ronde vormen aan te pas in het design. Keukendeuren zijn veelal greeploos of voorzien van een strakke moderne greep en de kleuren variëren van zwart, wit tot aardetint. Maar moderne keukens kunnen ook met felle kleuren uitgevoerd worden. Voor materialen wordt meestal gekozen voor RVS, glas, chroom en metaal.

Welke moderne keuken wilt u laten ontwerpen?

Een moderne keuken is dus veelal strak op het gebied van vormen, kleuren en materiaalgebruik. Een gemiddelde moderne keuken is strak en clean en de uitstraling is haast minimalistisch luxe te noemen. Prachtige keukens als je het ons vraagt, want een moderne keuken straalt klasse en orde uit. Houdt u van een geordende keuken met luxe uitstraling, handige foefjes zoals greeploze lades en een overall strak design? Dan hoeft u enkel nog uw exacte stijl te kiezen en u bent een stap dichter bij het laten ontwerpen van uw eigen moderne keuken.

Bepaal welke moderne keuken u het meeste aanspreekt. Globaal wordt er onderscheid gemaakt in een:

 

  • Hoogglans keuken;
  • Designkeuken;
  • Of zelf samengestelde keuken.
keuken zwart look

Heeft u nog vragen? Of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.

keuken met kasten

Zelf samengestelde moderne keuken

Natuurlijk kunt u door ons uw moderne keuken volledig laten ontwerpen maar wij bieden u ook de optie aan meer input te hebben in het design. Bij deze laatste optie stelt uzelf uw keukeninterieur samen. Uiteraard kunnen wij daarbij een adviserende rol spelen voor wat betreft de mogelijkheden. Zo kunt u de voorkeur geven aan een dun werkblad, maar misschien wilt u liever een keramiek keukenblad. Ook kunnen wij u helpen bij het uitzoeken van de juiste handgrepen of keukendeurtjes, terwijl ook de meest geschikte inbouwkeukenonderdelen besproken kan worden.

U kiest de beste plaats voor uw wasbak en kraan, werkblad, koelkast, oven, eventuele ingebouwde magnetron, koffiemachine en andere materialen. Wij adviseren u zodat uw keuken ook daadwerkelijk praktisch is ingericht.

Moderne keukens met hout

Wist u dat het ook een optie is om een moderne keuken te laten ontwerpen en deze met hout te combineren? Dit klinkt wat uit de toon in vergelijking met alles wat we hierboven beschreven wat betreft karakteristieke onderdelen van een typische moderne keuken, maar het kan zeker! Hout in keukeninterieur is helemaal hot. Waarom dan het keukeninterieur overslaan? Zo kunt u prima een hoogglans witte keukenkast combineren met houten omranding. Of wat dacht u van een massief houten keukenblad in combinatie met gladde zwarte keukenkastjes? Het kan allemaal bij Schuurbiers, want bij ons stelt u uw gehele moderne keuken zelf samen of is het mogelijk deze op basis van uw voorkeuren volledig door ons te laten ontwerpen.

Van de complete keukenindeling en het bepalen van de hoeveelheid werkblad in de keuken tot aan de kleuren, materialen en type grepen op de kasten en lades. Bij Schuurbiers heeft u die vrijheid. De vrijheid voor het creëren van uw eigen droomkeuken en onze experts helpen u hier graag bij. Dat maakt ons dé keukenspecialist als u een moderne keuken wilt laten ontwerpen.

KELLER-keukens

Bij Schuurbiers vindt u moderne keuken voorbeelden van KELLER-keukens. Wij zijn namelijk een KELLER-speciaalzaak. Dit merk maakt stijlvolle keukens met een klassieke keukenstijl. Het interieur is minimalistisch, strak en tijdloos te noemen. Spreekt dit u aan? Kom dan gerust eens bij ons langs om moderne keukens en prijzen te bekijken en vergelijken.

Bezoek ons of neem vandaag nog contact met ons op

U bent van harte welkom bij Schuurbiers als u op zoek bent naar een moderne keuken of deze door echte expert volledig wilt laten ontwerpen. Wij hebben prachtige voorbeelden van moderne keukens in onze showroom staan en we beschikken over een eigen installatiedienst zodat uw zelf samengestelde keuken altijd perfect naar wens uitgevoerd wordt. Voor een moderne keuken van KELLER-keukens bent u bij ons aan het juiste adres. Vul het contactformulier in of bel ons op +31 (0) 165 30 38 34. We vertellen u graag meer over onze moderne keukens of zelfs badkamers in Brabant en prijzen.

keuken-wit

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers