Onze aanpak

van ontwerp
tot realisatie

Home | Onze aanpak

Wat betreft onze aanpak zijn wij voor een total approach. Een totaalaanpak dat begint met ons advies en dat resulteert in een ontwerp voor uw keuken of badkamer. Daarna nemen wij de montage voor onze rekening en alle overige installatiewerkzaamheden tot en met de afwerking. Wij zijn zowel inzetbaar bij nieuwbouw, maar ook voor renovatie en installatie bij particulieren thuis leveren wij op en top maatwerk.

badkamer kastjes

Voordelen van onze aanpak

Met deze aanpak kunnen wij u volledig ontzorgen, want de verantwoordelijkheid voor de coördinatie en uitvoering ligt helemaal bij ons. Geen electriciens of loodgieters die langs elkaar heen werken, maar een complete uitvoering zonder oponthoud. Met onze uitvoerder als aanspreekpunt en met gecertificeerde vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Wat u verwacht zult u ook krijgen met als eindresultaat uw prachtige afgewerkte keuken of badkamer.

Als specialist voor badkamers, keukens en installatie is onze service goed en totaal geregeld. Wij adviseren, monteren, installeren, verbouwen, renoveren en leggen of zetten tegels geheel volgens uw wens. Voor het inmeten van ruimtes in uw huis en het maken van een ontwerp, tot een complete afwerking op hoog niveau. Wij doen er alles aan om datgene wat u wenst ook daadwerkelijk te realiseren.

Onze service

Door onze totaalaanpak kunnen wij op veel gebieden iets voor u betekenen. Onze service strekt zich uit tot werkelijk alles. Of het nu gaat om installatiewerkzaamheden, het snel en adequaat oplossen van een storing of het plegen van klein of groot onderhoud op het gebied van CV-techniek. En wij werken uitsluitend met gespecialiseerde monteurs welke de door u gebruikte producten door en door kennen. Kwaliteit is voor ons de norm!

5 jaar volledige garantie

Op al onze badkamer en keukenmeubels ontvangt u 5 jaar volledige garantie.

Bent u benieuwd naar onze keukens of badkamers?

Maak dan nu een vrijblijvende afspraak. Wij helpen u graag uw droomkeuken of droombadkamer waarmaken!

Ontwerpen

Voor het schetsen van een juiste weergave van hetgeen u bij ons wilt bestellen, kunnen wij uw ontwerp inzichtelijk maken door middel van 3-D visualisatie. Een fotorealistisch beeld van wat u van uw keuken of badkamer kunt verwachten na het opnemen en verwerken van alle maten. Erg handig, omdat u tijdens dit ontwerp nog allerlei veranderingen kunt laten aanbrengen. De manier om alles perfect uit te werken en precies die badkamer- of keukeninrichting te realiseren die u in uw gedachten had.

Wilt u ook een ontwerp voor uw keuken of badkamer, laat dan eerst uw ruimtes inmeten!

Door onze kennis en ervaring op het gebied van keukens en sanitair kunt u ten alle tijde bij ons aankloppen voor een goed en betrouwbaar advies. Omdat u ons als gecertificeerd bedrijf ook de installatie en montage kunt toevertrouwen kunnen we zeer goed inhaken op uw specifieke situatie. Daarnaast beschikken we ook over veel productkennis en weten wij van montage en eindafwerking alles af. Door het schetsen van een helder en duidelijk beeld vooraf weet u waar u aan toe bent en waar u bij ons op kunt rekenen.

Ons advies is gratis

Wanneer u langskomt in onze showroom trekken wij graag alle tijd voor u uit om uw ‘plaatje’ duidelijk te krijgen. Daarbij moeten we eerst weten van welk budget we uit kunnen gaan. Bovendien moet het inmeten een betrouwbaar beeld opleveren, nodig voor het ontwerp en de realisatie van uw plannen. Ook kunnen wij u veel vertellen over onze badkamers en keukens, waarbij wij voor u gedetailleerd alle zaken op een rij zetten voor het bepalen van de juiste keuze. En wilt u weten welk tegelwerk voor welke ruimte het meest geschikt is, ook dan adviseren wij u met alle plezier en geheel vrijblijvend!

Bent u dus op zoek naar een nieuwe badkamer of keuken in ZeelandBergen op ZoomRoosendaal, Steenbergen of Halsteren? Kom dan gerust eens inspiratie opdoen of om advies vragen in onze showroom te Wouw.

keuken zwart look

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers