Tegelmerken

van ontwerp
tot realisatie

Home | Tegelmerken

Naast badkamer- en keukenspecialist verkopen wij in onze showroom ook vloer- en wandtegels van diverse merken. Voorop staat dat wij uitsluitend tegels leveren van een goede en duurzame kwaliteit. Gerenommeerde merken tegels, zoals Grespania uit Spanje, zijn daarom sterk vertegenwoordigd in ons assortiment. Klanten worden verrast met de nieuwste collecties vloertegels en wandtegels.

keuken met kasten

Tegelmerken in alle maten

Bij de aanschaf van een bepaald tegelmerk bent u afhankelijk van de verschillende maten. De trend is echter steeds meer richting een groter formaat tegels. Zowel badkamer- als keukentegels voor vloeren en wanden zijn standaard verkrijgbaar in het formaat 30 x 90 cm. Grote tegels brengen rust in huis en geven extra gevoel van ruimte. Daarnaast zijn onze tegelmerken ook verkrijgbaar in een traditioneel formaat en heeft u behoefte aan wat meer intimiteit kunnen mozaïektegels juist weer meer uitkomst bieden. Kom langs om te kijken welke merken tegels wij voor u in huis hebben en laat u zich informeren over de specifieke eigenschappen van onze diverse kwaliteitstegels.

Ook met tegelzetten kunnen wij iets voor u betekenen en zal uw badkamer en keuken stralen als nooit te voren!

Bent u benieuwd naar onze keukens of badkamers?

Maak dan nu een vrijblijvende afspraak. Wij helpen u graag uw droomkeuken of droombadkamer waarmaken!

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers