Verbouwen en verbeteren

van ontwerp
tot realisatie

Home | Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Bij het verbouwen komt heel wat op u af, want voor een verbouwing verandert ook de elektra, afvoer en waterleiding wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe keuken of badkamer wil laten installeren. Naast het feit dat u verstand van zaken moet hebben is het ook heel lastig inplannen, want heel vaak loopt een verbouwing vertraging op door onvoorziene omstandigheden die u wellicht over het hoofd heeft gezien. Voor dit alles en ons vakwerk kunt u natuurlijk ook gebruik maken van onze diensten. Indien het nodig is om voor de gemeente een tekening in te dienen in verband met het verkrijgen van de vergunning kunnen wij ook dit voor u verzorgen.

badkamer kastjes

Voordelen om het verbouwen te laten uitbesteden

In de eerste plaats beschikken wij over erg veel ervaring. Zowel planning als uitvoering wordt zeer goed ingeschat. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan, loopt u geen vertraging op en weet u waar u aan toe bent met betrekking tot de verwachte kosten. Bovendien bespaart u zich de nodige tijd, omdat we snel en adequaat onze werkzaamheden uitvoeren.

Bent u benieuwd naar onze keukens of badkamers?

Maak dan nu een vrijblijvende afspraak. Wij helpen u graag uw droomkeuken of droombadkamer waarmaken!

Voorbeelden van verbouwing

  • Woningaanpassingen voor mindervalide: Steeds meer mensen met een lichamelijke beperking kiezen ervoor om in hun eigen huis te blijven wonen. Vaak zijn daar wel voorzieningen en aanpassingen voor nodig. Bij ons kunt u hiervoor terecht. Overleg samen met ons uw mogelijkheden.
  • Binnenmuren verplaatsen en zetten: Of het nu gaat om het zetten van een extra wand, het verzetten van een wand of het omkokeren van een standleiding of alle separatiewanden op een verdieping, wij kunnen het voor u verzorgen. Wij werken met Metal-stud wanden, gipsblokken (GIBO) en cellenbetonblokken (Ytong) en systeemwanden. Mocht het blijken dat de muur die verplaatst dient te worden een draagmuur is, schakelen wij een constructeur in voor het berekenen van de verplaatsing van die draagmuur.
  • Complete of gedeeltelijke aanbouw: Op aanvraag. Realisatie in samenwerking met onze vaste aannemer.

Beschikt u over onvoldoende technische kennis, heeft u weinig tijd of wilt u zekerheid voor een goed eindresultaat, kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen.

tegels

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers