Vloertegels kopen

van ontwerp
tot realisatie

Home | Vloertegels kopen

Familiebedrijf

Vrijblijvend adviesgesprek

Installatie van a tot z

keuken inbouwen

Vloertegels en badkamertegels kopen

Er valt enorm veel te kiezen als u bij Schuurbier uit Wouw de juiste vloertegels voor een keuken of badkamertegels wilt kopen. Eerst moeten we weten waar u de vloer- of badkamertegel wilt hebben. Dit kan voor uw keuken, aparte toiletruimte, gang of badkamer zijn. Vervolgens moeten wij een idee krijgen welk budget u in gedachten heeft. Dit om de prijs-kwaliteitverhouding te garanderen. Daarna kunnen we in onderling overleg een verstandige keuze bepalen.

Welke vloertegels voor de keuken of badkamertegels wilt u kopen?

Prijs, duurzaamheid en materiaalkeuze bepalen het eindresultaat van uw tegelvloer. Voor een beperkt budget zijn keramische vloertegels voor de keuken of badkamertegels een reële optie om te kopen. Makkelijk in onderhoud en in vele kleuren en vormen verkrijgbaar. Heeft u iets meer te besteden komt natuursteen ter sprake. Deze vloertegels zijn harder en duurzamer. Voor het tegengaan van vlekken kunt u ze voor laten behandelen. Heeft u veel te besteden zijn zelfs glazen en metalen vloertegels mogelijk. Laat u zeker adviseren door onze badkamer- en keukenspecialisten om te bepalen welke vloertegels voor de keuken en badkamertegels u het beste kunt kopen.

Vloertegelgrootte?

In de regel kun je stellen dat kleine tegels in een grote ruimte druk en chaotisch overkomen, terwijl grote vloertegels in een kleine ruimte juist andersom werkt. Sta hier alstublieft bij stil! Het beoogde effect is namelijk een belangrijke overweging als u vloertegels voor de keuken of badkamertegels wilt kopen.

badkamer renoveren

Heeft u nog vragen? Of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.

badkamer renovatie

Overige aandachtspunten!

Naast het feit dat u wellicht voor een mooie vloertegel kiest, dient u ook stil te staan bij de mate van onderhoud. Glad en strak betekent meer werk, terwijl grove en ruwe vloertegels niet zo snel vuil zullen worden. Gepolijst wit en zwart marmer hebben meer moeite met kleurbehoud dan de aardetinten. Ook dient u rekening te houden met hoe intensief u vloer belast zal worden. Tevens is het handig om rekening te houden of uw tegels passen bij de badkamer- of keukenonderdelen die u heeft. Als u er zelf niet direct uitkomt, dan staan wij natuurlijk klaar om de juiste begeleiding aan te bieden als u vloertegels voor u keuken of badkamertegels wilt kopen.

Benader ons vandaag nog om uw wensen te bespreken

Waarom wachten als uw droomkeuken of -badkamer binnen handbereik is? Onze specialisten staan klaar om samen met u de mogelijkheden te verkennen, van het design, het uitzoeken van de keuken- en badkameronderdelen tot realisatie. Bent u benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is als u vloertegels voor een keuken of badkamertegels wilt kopen? Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier of bel direct naar +31 (0) 165 30 38 34. Samen brengen we uw visie tot leven en zorgen we ervoor dat uw keuken of badkamer in Brabant de perfectie en charme uitstraalt die het verdient.

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers