Wandtegels

van ontwerp
tot realisatie

Home | Wandtegels

Belangrijk bij wandtegels is dat ze makkelijk schoongemaakt kunnen worden. Je hebt ze in allerlei afmetingen, kleuren en met subtiele dessins. Bij het zoeken naar de juiste wandtegel vraagt u zich eerst af wat u kunt besteden. Naar aanleiding daarvan kunnen we samen op zoek gaan naar uw ideale wandtegels. Ons assortiment is zeer uitgebreid en van goede kwaliteit.

badkamer kastjes

Kleine én grote wandtegels

Net als bij de vloertegels dient u stil te staan voor welke ruimte u wandtegels nodig heeft. Wandtegels voor kleine ruimtes mogen groot, terwijl u voor grote ruimtes juist moet oppassen dat ze niet te klein uitvallen. Natuurlijk heb je ook hier weer onderlinge kwaliteitsverschillen, maar waarmee u altijd rekening moet houden, is dat bij de aanschaf van wandtegels zowel duurzaamheid als de slijtageklasse in uw beslissing meegenomen wordt. Voor muren geldt klasse 1 en 2.

Wist u dat vloertegels ook als wandtegel gebruikt kunnen worden? Dit en nog veel meer informatie kunt u geheel vrijblijvend opvragen.

Bent u benieuwd naar onze keukens of badkamers?

Maak dan nu een vrijblijvende afspraak. Wij helpen u graag uw droomkeuken of droombadkamer waarmaken!

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers