Badkamer laten ontwerpen Roosendaal

van ontwerp
tot realisatie

Home | Badkamer laten ontwerpen Roosendaal

icon keuken

Familiebedrijf

icon keuken

Vrijblijvend adviesgesprek

icon keuken

Installatie van a tot z

keuken inbouwen

Een badkamer laten ontwerpen in regio Roosendaal

Loopt u al tijden met het idee om een badkamer te laten ontwerpen en woont u in Roosendaal, Bergen op Zoom of elders in de omgeving? Schakel dan ons familiebedrijf Schuurbiers uit Wouw in. Wij zijn inmiddels al meer dan honderd jaar dé specialist op het gebied van keukens en badkamers en leveren daarin graag maatwerk. Omdat we een ruim aanbod aan badkameronderdelen hebben in onze showroom kunt u door ons vrijwel altijd een echte badkamer op maat laten ontwerpen in regio in Wouw, tussen Roosendaal en Bergen op Zoom.

Een badkamer op maat laten ontwerpen, monteren en installeren

Woont u in Roosendaal, Bergen op Zoom of ergens anders in de regio en wilt u een badkamer op maat laten ontwerpen door ons bedrijf? Dan ontvangt u niet alleen een prachtig ontwerp, maar ontzorgen we u ook graag bij de rest van het proces. U kunt op ons rekenen van begin tot eind. Nadat u het ontwerp heeft goedgekeurd, bestellen we de onderdelen voor u. Vervolgens komen we deze graag bij u monteren en installeren. Indien nodig, kunnen we zelfs leidingwerk en elektra voor u verleggen. Voor de gehele badkamerrenovatie hoeft u dus slechts één partij in te schakelen. Dat is wel zo handig.

badkamer renoveren

Heeft u nog vragen? Of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.

badkamer renovatie

Bezoek onze 1.500 m² grote showroom

Wanneer u een badkamer op maat wilt laten ontwerpen, nodigen we u van harte uit in onze showroom. In onze sanitairwinkel vindt u alles wat u nodig heeft voor uw droombadkamer. Doe hier inspiratie op of maak direct een afspraak met een van onze medewerkers om uw wensen te bespreken. Ook kunt u door ons een keuken laten ontwerpen in Bergen op Zoom. Bij vragen kunt u uiteraard ook vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit doet u door te bellen naar +31 (0) 165 30 38 34 of door een e-mail te sturen naar info@schuurbiers.nl. Wij staan u graag te woord en denken met u mee over de beste oplossingen.

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers