Keukenrenovatie Bergen op Zoom

van ontwerp
tot realisatie

Home | Keukenrenovatie Bergen op Zoom

icon keuken

Familiebedrijf

icon keuken

Vrijblijvend adviesgesprek

icon keuken

Installatie van a tot z

keuken inbouwen

Keukenrenovatie in Bergen op Zoom en omgeving

Naast onze diensten als vertegenwoordiger en installateur van schitterende keukens, kunnen wij ook de complete keukenrenovatie van uw keuken in Bergen op Zoom of omgeving op ons nemen. Misschien bent u niet meer zo tevreden over enkele aspecten van uw keuken. Wellicht wilt u liever een andere indeling of een algehele modernisering doorvoeren. Door de knowhow en jarenlange ervaring van Schuurbiers uit Wouw kunnen we de renovatie van elke keuken in de regio’s Bergen op Zoom en Roosendaal realiseren.

Wij maken u graag tevreden met een keukenrenovatie

Wanneer u ons inschakelt voor de renovatie van uw keuken pakken wij de keukenrenovatie uiterst nauwkeurig aan. Desgewenst spelen we hierbij een begeleidende rol, zodat u later meer dan tevreden zult zijn over uw nieuwe, smaakvolle keukeninrichting. Bij een renovatie van uw keuken gelden onze services uiteraard ook voor de vervanging van uw bestaande keukenapparatuur. Wij passen de apparatuur aan uw keuken tijdens het maken van uw keuken in Roosendaal.

keuken zwart look

Heeft u nog vragen? Of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.

keuken met kasten

Samenwerking tussen verschillende vakmensen

Doordat wij beschikken over een uitgebreid netwerk van professionals onder de hoede van één uitvoerder is de onderlinge samenwerking optimaal geregeld. Dit werkt in uw voordeel wanneer u de renovatie van uw keuken in Brabant uit handen geeft aan onze experts op het gebied van keukenrenovatie. Voor de verschillende leidingen komen eerst de loodgieters en elektriciens in actie. Daarna wordt de keukenapparatuur geïnstalleerd, om tenslotte de tegelzetters en stukadoors voor de afwerking in te schakelen. Alles verloopt voorspoedig, volgens een afgesproken strak werkschema waarbij geen oponthoud zal optreden. De renovatie van uw keuken in Roosendaal of Bergen op Zoom loopt nooit uit op extra kosten en wordt perfect afgeleverd.

Kies voor onze kwaliteit en garantie

Daar wij als erkend installatiebedrijf opereren en als keukenspecialist uitsluitend de allerbeste materialen en producten vertegenwoordigen, bieden wij naast een gegarandeerde kwaliteit ook garantie op onze uitgevoerde werkzaamheden ten behoeve van de renovatie van uw droomkeuken. Schuurbiers is in verschillende gebieden actief. Wilt u een keuken laten maken in Bergen op Zoom en de wijde omgeving? Wilt u anderzijds een keukenrenovatie laten uitvoeren? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs in onze showroom. U bereikt ons via +31 (0) 165 30 38 34 of door een e-mail te sturen naar info@schuurbiers.nl.

keuken-wit

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers