Keukenonderdelen

van ontwerp
tot realisatie

Home | Keukenonderdelen

Familiebedrijf

Vrijblijvend adviesgesprek

Installatie van a tot z

keuken inbouwen

Keukenonderdelen van hoge kwaliteit!

Bent u op zoek naar een aanbieder waarvan u keukenonderdelen van hoge kwaliteit kunt bestellen? Schuurbiers uit Wouw heet u in dat geval van harte welkom of laat u graag kennis maken met zijn assortiment. Wij zijn de expert die u nodig heeft en ons assortiment aan hoogwaardige keukenonderdelen die bij ons kunt bestellen is meer toereikend.

Keukenonderdelen bestellen die uw keuken transformeren

Keukenonderdelen bestellen heeft een allesbepalend effect in uw keuken. Hierbij zit het verschil hem in de details en zijn er verschillende vragen die onze keukenspecialisten u aanraden om van tevoren te stellen.

  • Welke keukenverlichting gaat u bijvoorbeeld kiezen?
  • Heeft u er ook graag een spoelbak bij?
  • Al een keuze gemaakt uit het assortiment aan keukenkranen?
  • Enig idee welk keukenwerkblad het beste bij uw keuken past?
  • Weet u al welke vloertegels u voor de keuken wilt kopen?

Voor advies over het bestellen van keukenonderdelen kunt u altijd bij Schuurbiers terecht. Zie uw keuken als de basis en uw keukenonderdelen als de finishing touch! Het is hierbij wel belangrijk dat deze goed gemonteerd worden én van hoge kwaliteit zijn. Des te langer kunt u van het eindresultaat genieten. Hiervan bent u bij Schuurbiers altijd verzekerd.

Op ons kunt u rekenen!

keuken zwart look

Heeft u nog vragen? Of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.

keuken met kasten

Onze keukenonderdelen

Bij Schuurbiers kunt u terecht voor een groot en bovenal móói assortiment aan keukenonderdelen die u gemakkelijk kunt bestellen. Ons team staat graag voor u klaar om u te helpen met de nodige expertise. Wij beschikken over meer dan 100 jaar ervaring en weten u dus écht te helpen. Indien nodig of gewenst kunnen we u dus ook van advies te voorzien! Wij zijn op de hoogte van de laatste trends op keukengebied en weten feilloos uw persoonlijke stijl te doorzien.

Hiervoor gaan wij graag met u in gesprek. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar! Komt u langs in onze 1500m2 showroom in Wouw? Hier nemen wij graag uitgebreid de tijd voor u! U kunt uiteraard ook eerst online onze website bekijken. Doe vast een sfeerimpressie op van onze verschillende keukens en keukenonderdelen.

Keukenonderdelen als finishing touch bestellen

Met de juiste keukenonderdelen, maakt u van uw keuken echt het kloppende hart van uw huis. Door voor een bepaald soort keukenwerkblad te kiezen, krijgt u een heel ander soort sfeer! Of wat dacht u van keukenkranen? Kiest u voor een moderne, strakke variant? Of wordt u juist enthousiaster van een meer klassiek en bijna landelijke versie? Ook leuk: diverse stijlen met elkaar combineren. Hiervoor lenen keukenonderdelen zich uitstekend! Bij Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers adviseren wij u graag.

Ons verzorgingsgebied strekt zich onder andere tot de volgende plaatsen:

Hiernaast zijn wij provinciewijd u beste opties als u keukenonderdelen wilt bestellen in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Zeeland. Wij zijn zelfs in België actief als u graag keukenonderdelen wilt bestellen.

Stel ons uw vragen

Heeft u vragen over de verschillende keukenonderdelen van Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers? Bijvoorbeeld over onze keukenverlichting, keukenwerkbladen of keukenkranen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen door ons te bellen op +31 (0) 165 30 38 34. Wij helpen u van harte verder. U kunt ook direct een afspraak maken bij dé expert voor keukens en badkamers in Brabant.

keuken-wit

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers