Verschillende keukenstijlen

van ontwerp
tot realisatie

Home | Keukenstijlen

Vindt u het lastig een keuze te maken tussen de verschillende keukenstijlen van het moment? Dat is te begrijpen! Het aanschaffen van een nieuwe keuken is iets wat u niet zomaar even doet. Hier moet u goed over nadenken! Welke keukenstijl geeft u direct een goed gevoel? Waar ziet u uzelf in de ochtend uw ontbijt voorbereiden of in de avond heerlijke diners voor uw gezin of vrienden? Een keuken is als het hart van een huis; deze moet kloppen!

badkamer kastjes

Bij Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers hebben wij als keukenspecialist diverse verschillende keukenstijlen in huis. Wij weten als geen ander dat smaken verschillen. De een houdt van strak, de ander kiest liever een keuken in landelijke stijl. U hoeft uiteraard geen keukens voorbij te zien komen die totaal niet bij uw wensen en voorkeuren passen. Daarom hebben we het u overzichtelijk gemaakt. Hoe? Door onze keukens in vier categorieën in te delen. Wilt u ontdekken welke keukenstijl bij u past? Bekijk dan gerust waar de verschillende soorten keukenstijlen voor staan!

Kiezen uit verschillende keukenstijlen

Voor het kiezen uit verschillende keukenstijlen kunt u hulp gebruiken van Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers. Wij heten u van harte welkom in onze 1500 m2 showroom waar we samen met u uw voorkeuren gaan ontdekken. Ons team neemt graag alle tijd voor u. Zo komen we tot de beste keuze: uw droomkeuken! Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. Laat vooral uw hart spreken, des te beter zal de uiteindelijke beslissing zijn. Wij gaan met onze ervaring, deskundigheid en gevarieerde aanbod aan keukenmerken kijken welke soort keukenstijl het best bij uw wensen past.

Zo zult u merken dat het ene keukenmerk haar focus heeft gelegd op een modern, strak design, terwijl de ander misschien meer klassiek georiënteerd is. Alle soorten keukenstijlen kunnen aan bod komen, u heeft volop keus.

Bent u benieuwd naar onze keukens of badkamers?

Maak dan nu een vrijblijvende afspraak. Wij helpen u graag uw droomkeuken of droombadkamer waarmaken!

Voordelen van onze verschillende keukenstijlen

Bent u benieuwd naar de voordelen van de verschillende keukenstijlen waar u uit kunt kiezen bij Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers? We hebben ze voor u op een rij gezet:

  • Wij beschikken over meer dan 100 jaar ervaring
  • Onze showroom is maar liefst 1500m2;
  • Onze collectie is altijd van hoogwaardige kwaliteit
  • Wij bieden totaalpakketten aan; complete keukens dus.
  • Van keukenapparatuur tot aan keukenkranen, van koelkasten tot magnetrons.
  • Of u nu van modern, landelijk of klassiek houdt: wij hebben een keuken die bij u past.
  • Heeft u een keus gemaakt? Dan verzorgen wij ook de installatie!

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers is gevestigd in Wouw, maar ons verzorgingsgebied is veel breder dan dat. Zo zijn wij actief in Bergen op Zoom, Halsteren, Hoogerheide, Putte, Roosendaal, Steenbergen, Noord-Brabant, Zuid-Holland, Zeeland en zelfs België.

Vragen?

Heeft u vragen over de verschillende keukenstijlen van Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u van harte verder. U kunt ook direct een afspraak maken.

keuken zwart look

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers