Sanitairmerken

van ontwerp
tot realisatie

Home | Sanitairmerken

Voor wat betreft sanitairmerken is er een ruime keuze en ook veel kwaliteit aanwezig. Naast ons Baderie dealerschap kunt u bij ons ook terecht voor andere gerenommeerde merken sanitair. Dit om u de mogelijkheid in te laten zien dat er op sanitair gebied bijzonder veel mogelijk is en gecombineerd kan worden, al naar gelang uw persoonlijke voorkeur.

Wanneer u zich op de sanitairafdeling van onze showroom begeeft zult u aangenaam verrast zijn.

Een badkamer dient tegenwoordig als een luxe oase van rust, maar hoe badkamers in uw behoefte voorzien is een ander verhaal. Individuele wensen spelen een belangrijke rol. Voor het scheppen van een helder beeld voor de eisen waaraan uw badkamer moet voldoen laten we niets aan het toeval over. Wij kunnen u uitgebreid en persoonlijk begeleiden met het maken van de juiste keuze, waarin alles kan worden opgenomen, van A-merk baden, douches, wastafelcombinaties tot de nieuwste stoomcabines, sauna’s en whirlpools.

badkamer kastjes

Soorten sanitair

Onder sanitair rekenen we in feite alles wat met uw douche of toilet te maken heeft, zoals WC, bidet of reservoir voor uw toilet. De verschillende douchevarianten, inclusief de douchebak en douchegarnituur maken ook onderdeel uit van uw sanitair. Bij de diverse Baderie badkamerstijlen worden vaste merken sanitairmerken ingezet. Bekende namen als Sphinx, Villeroy & Boch, Grohe en Hansgrohe klinken wellicht bekend in uw oren, maar ook merken als Cleopatra, Duravit, Detremmie, Thebalux en van Rijn products zijn bij ons verkrijgbaar.

Nog meer kwaliteitsmerken voor sanitair zijn: Laufen, Novellini, Geberit, Thermic, Instamat, Jaga en Radson.

Bent u benieuwd naar onze keukens of badkamers?

Maak dan nu een vrijblijvende afspraak. Wij helpen u graag uw droomkeuken of droombadkamer waarmaken!

Sanitairmerken combineren

Uw kunt uw badkamer dus geheel volgens eigen inzicht laten inrichten, waarbij wij u uiteraard kunnen helpen bij het maken van een verstandige keuze. Want buiten de kwaliteit van al ons sanitair moet het natuurlijk wel allemaal mooi met elkaar combineren. Door samen een ontwerp te maken kunnen we alles precies in kaart brengen en laten zien hoe het er in het echt uit zou komen te zien.

Naast het ontwerpen en monteren van badkamers zijn wij ook gespecialiseerd in keukens. Zo hebben wij al veel mensen in Bergen op Zoom, Steenbergen, Roosendaal, Halsteren en Zeeland voorzien van een complete keuken naar wens. Bent u benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor u op het gebied van keukens en badkamers? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs in onze showroom.

keuken zwart look

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers