Totale keuken Etten-Leur

van ontwerp
tot realisatie

Home | Totale keuken Etten-Leur

icon keuken

Familiebedrijf

icon keuken

Vrijblijvend adviesgesprek

icon keuken

Installatie van a tot z

keuken inbouwen

Een totale keuken nabij Etten-Leur

Wilt u de totale verbouwing of renovatie van uw keuken en badkamer uitbesteden aan een ervaren specialist in de omgeving van Etten-Leur? Schuurbiers uit Wouw heeft jarenlange ervaring met het realiseren van de mooiste badkamers en keukens. We werken enkel met gecertificeerde vakmensen en leveren keukens en badkamers van topkwaliteit waar u nog jaren van geniet.

Waar rekent u op als wij de totale verbouwing van uw keuken en badkamer in Etten-Leur verzorgen?

Bij ons profiteert u van een totaalaanpak. We voorzien u van professioneel keukenadvies of advies over uw badkamer, zodat u goed weet wat er allemaal mogelijk is. Vervolgens maken we een gedetailleerd keukenontwerp. Als u tevreden bent over het ontwerp, gaan we over tot de montage en alle overige installatiewerkzaamheden. Ook de afwerking nemen we voor onze rekening. Met onze aanpak ontzorgen we u volledig, want de uitvoering en planning ligt geheel bij ons. We werken met gecertificeerde loodgieters, elektriciens en ander vakkundig personeel. Zo weet u zeker dat uw keuken of badkamer in Brabant vakkundig wordt geïnstalleerd. Ook op het gebied van nazorg helpen we u graag verder. Zo verzorgen we klein en groot onderhoud en lossen we storingen voor u op. Of het nu gaat om een totale verbouwing van uw keuken en badkamer in Etten-Leur of om de renovatie van uw badkamer of keuken; wij leveren altijd topkwaliteit.

stijlvolle keuken

Heeft u nog vragen? Of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.

keuken met kasten

Laat ons uw totale keuken of badkamer verzorgen

Wilt u de totale verbouwing of renovatie van uw keuken en badkamer uitbesteden aan dé expert nabij Etten-Leur? Schuurbiers is u graag van dienst. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 165 30 38 34. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom, waar we u graag van advies voorzien. Als keukenspecialist zijn wij de aangewezen personen om dit voor u te doen.

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers