Whirlpoolbaden Roosendaal

van ontwerp
tot realisatie

Home | Whirlpoolbaden Roosendaal

icon keuken

Familiebedrijf

icon keuken

Vrijblijvend adviesgesprek

icon keuken

Installatie van a tot z

badkamer renoveren

Het juiste bad voor elke badkamer

Voor een ruim assortiment aan badkamerbaden, zoals whirlpoolbaden, bezoekt u het best onze showroom in Wouw, vlak bij Roosendaal. Voor de meeste mensen betekent het hebben van een bad in hun badkamer het ultieme genot. De luxe en het comfort van bijvoorbeeld Baderie-baden zijn zonder meer gegarandeerd. Voor werkelijk elke badkamerstijl bestaat er een bijpassend bad. Om uit te vinden wat voor baden, zoals hoekbaden of whirlpoolbaden, aansluiten op uw specifieke situatie nodigen we u graag uit in onze showroom nabij Roosendaal.

Whirlpoolbaden en andere baden in regio Roosendaal

Een bad neemt vrij veel ruimte van uw badkamer in beslag en is daarom bepalend voor de sfeer. Vandaar dat we baden aanbieden in verschillende vormen, kleuren en afmetingen. Ook heeft u de keuze uit verschillende badkranen, onderbouwen en eventueel badtoebehoren. Daarnaast voelt u misschien wel wat voor een van de whirlpoolbaden uit onze showroom nabij Roosendaal. Hoe u het ook wendt of keert, voor elke badkamer op maat hebben wij het juiste bad!

Diverse materialen voor uw bad

In ons ruime assortiment aan badkamers in Brabant kunt u kiezen voor verschillende materialen, maar wat zijn de specifieke eigenschappen? Om krassen te vermijden zijn quaryl en acryl in het voordeel. Bovendien blijft de warmte van uw badwater langer behouden met dit materiaal. Plaatstaal is een bijzonder sterk materiaal, waar een anti-kalk coating op aangebracht kan worden. Maar keramische baden blijken juist weer ongekend populair vanwege de luxe uitstraling. Waar gaat uw voorkeur naar uit bij uw badkamerrenovatie? Wij adviseren u graag en zijn tevens in te schakelen voor de hoogwaardige badkamerinstallatie.

badkamer dienst

Heeft u nog vragen? Of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.

badkamer renovatie

Maak uw keuze tussen verschillende soorten baden

Maak gerust een afspraak in onze showroom niet ver van Roosendaal voor meer informatie over onze hoekbaden, inbouwbaden, vrijstaande baden en whirlpoolbaden. Als badkamer- en keukenspecialist vertellen wij u hier graag meer over. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 165 30 38 34 of door een e-mail te sturen naar info@schuurbiers.nl. De verschillende soorten baden waaruit u kunt kiezen zijn hieronder weergegeven. Neem hier gerust alvast een kijkje om de mogelijkheden te ontdekken.

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers