Badkamerrenovatie Roosendaal

van ontwerp
tot realisatie

Home | Badkamerrenovatie Roosendaal

icon keuken

Familiebedrijf

icon keuken

Vrijblijvend adviesgesprek

icon keuken

Installatie van a tot z

keuken inbouwen

Een badkamerrenovatie in omgeving Roosendaal

Staat er een badkamerrenovatie bij u op de planning en zoekt u een specialist uit Roosendaal, Bergen op Zoom of elders in de regio die u hierbij kan ondersteunen? Schuurbiers doet dit graag voor u. Wij zijn een erkende badkamerspecialist en nemen al uw wensen mee in een nieuw ontwerp. U bent bij ons verzekerd van 100% vakwerk. Laat ons bedrijf uit Wouw, tussen Roosendaal en Bergen op Zoom, uw badkamerrenovatie uitvoeren als u toe bent aan een ander badkamerinterieur.

Na elke badkamerrenovatie in regio Roosendaal is de badkamer weer als nieuw

Wat u van ons kunt verwachten? Een gedeeltelijke of complete badkamerrenovatie voor uw woning in Roosendaal of Bergen op Zoom, waarbij wij als installateur niets over het hoofd zien en alles tot in de puntjes afwerken. Na de renovatie is uw badkamer weer als nieuw en kunt u weer jaren vooruit.

Onze werkwijze

U wilt natuurlijk nog jarenlang kunnen genieten van uw nieuwe badkamer in Bergen op Zoom of Roosendaal. Daarom is het noodzakelijk dat alle zaken rondom de renovatie van uw badkamer goed geregeld zijn. Er zijn talloze mogelijkheden voor badkamerrenovatie om uw badkamer in Roosendaal of Bergen op Zoom te laten stralen en deze optimaal te laten functioneren. Om dit goed in kaart te brengen, tonen we van tevoren in 3D hoe uw badkamer eruit komt te zien. Gaat u akkoord met deze indeling? Dan gaan we uw badkamer zorgvuldig inmeten en kan de verbouwing echt beginnen. Alles wordt centraal en goed gecoördineerd. Hierbij zetten wij uitsluitend gecertificeerd personeel in. De renovatie van de badkamer, of dit nu in Bergen op Zoom of elders is, gaat precies volgens planning en zonder onvoorziene extra kosten.

badkamer renoveren

Heeft u nog vragen? Of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.

badkamer kastjes

Waarom u in de regio Bergen op Zoom kiest voor een badkamerrenovatie van ons

Wanneer u in Roosendaal, Bergen op Zoom of elders in de regio woont, kunt u uw badkamerrenovatie het best aan ons overlaten. Bij Schuurbiers profiteert u namelijk van diverse voordelen, waaronder:

Waar wij goed in zijn

Wij kunnen voor u de gehele badkamer ontwerpen en renoveren. Dit betekent dat wij ook bekend zijn met het aanbrengen van tegels, het op maat maken van douchewanden, het aanbrengen van elektrotechniek en verlichting, het uitvoeren van installatiewerkzaamheden en het afwerken van het plafond, de muren en de kozijnen. Daarnaast doen wij dit ook graag voor u in de keuken. Schakel ons in voor al uw montagewerk rondom de badkamer en keuken.

Bezoek onze showroom in Wouw

Wij beschikken over een showroom van 1.500 m² niet ver van Bergen op Zoom, waar u van harte welkom bent als u een renovatie aan uw badkamer wilt laten uitvoeren. Onze specialisten staan hier voor u klaar om u deskundig advies te geven. Tevens helpen zij graag met het maken van de keuze van juiste materialen. Kom daarom snel bij ons langs! Onze showroom bevindt zich in Wouw aan de Donkenweg 23. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur geopend en op zaterdag van 10.00 tot 16.00. Het is ook mogelijk om buiten de openingstijden op afspraak langs te komen. Wij zijn goed bereikbaar vanuit Roosendaal, Zeeland en Bergen op Zoom en helpen u graag bij de renovatie van uw badkamer.

Kies voor totale badkamerrenovatie in regio Roosendaal

Neem direct contact met ons op als u kiest voor een compleet nieuwe badkamer. Wij gaan graag met u in gesprek om tot een mooi ontwerp voor uw badkamer te komen. Vul het contactformulier op onze website in of bel naar +31 (0) 165 30 38 34. Onze specialisten dicht bij Bergen op Zoom en Roosendaal staan klaar voor de renovatie van uw badkamer. Wist u dat wij ook uw keuken in Bergen op Zoom kunnen renoveren voor u?

badkamer renovatie

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers