Van ontwerp tot realisatie van uw badkamer

Een badkamerrenovatie in omgeving Roosendaal

Staat er een badkamerrenovatie bij u op de planning en zoekt u een specialist uit Roosendaal, Bergen op Zoom of elders in de regio die u hierbij kan ondersteunen? Schuurbiers doet dit graag voor u. Wij zijn een erkende badkamerspecialist en nemen al uw wensen mee in een nieuw ontwerp. U bent bij ons verzekerd van 100% vakwerk. Laat ons bedrijf uit Wouw, tussen Roosendaal en Bergen op Zoom, uw badkamerrenovatie uitvoeren als u toe bent aan een ander badkamerinterieur.

Vrijblijvend adviesgesprek

Na elke badkamerrenovatie in regio Roosendaal is de badkamer weer als nieuw

Wat u van ons kunt verwachten? Een gedeeltelijke of complete badkamerrenovatie voor uw woning in Roosendaal of Bergen op Zoom, waarbij wij als installateur niets over het hoofd zien en alles tot in de puntjes afwerken. Na de renovatie is uw badkamer weer als nieuw en kunt u weer jaren vooruit.

Onze werkwijze

U wilt natuurlijk nog jarenlang kunnen genieten van uw nieuwe badkamer in Bergen op Zoom of Roosendaal. Daarom is het noodzakelijk dat alle zaken rondom de renovatie van uw badkamer goed geregeld zijn. Er zijn talloze mogelijkheden voor badkamerrenovatie om uw badkamer in Roosendaal of Bergen op Zoom te laten stralen en deze optimaal te laten functioneren. Om dit goed in kaart te brengen, tonen we van tevoren in 3D hoe uw badkamer eruit komt te zien. Gaat u akkoord met deze indeling? Dan gaan we uw badkamer zorgvuldig inmeten en kan de verbouwing echt beginnen. Alles wordt centraal en goed gecoördineerd. Hierbij zetten wij uitsluitend gecertificeerd personeel in. De renovatie van de badkamer, of dit nu in Bergen op Zoom of elders is, gaat precies volgens planning en zonder onvoorziene extra kosten.

Geberit logo
vasco logo
Groho logo
baderie logo
detremmerie logo
Villeroy en Bosch logo
Sunshower logo

Waarom u in de regio Bergen op Zoom kiest voor een badkamerrenovatie van ons

Wanneer u in Roosendaal, Bergen op Zoom of elders in de regio woont, kunt u uw badkamerrenovatie het best aan ons overlaten. Bij Schuurbiers profiteert u namelijk van diverse voordelen, waaronder:

  • Ruim 100 jaar ervaring

  • Gecertificeerd personeel

  • Showroom van 1500 m2

  • Totaalconcept

  • Eigen installatiedienst

  • A-merken

Vrijblijvend adviesgesprek

Bezoek onze showroom in Wouw

Wij beschikken over een showroom van 1.500 m² niet ver van Bergen op Zoom, waar u van harte welkom bent als u een renovatie aan uw badkamer wilt laten uitvoeren. Onze specialisten staan hier voor u klaar om u deskundig advies te geven. Tevens helpen zij graag met het maken van de keuze van juiste materialen. Kom daarom snel bij ons langs! Onze showroom bevindt zich in Wouw aan de Donkenweg 23. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur geopend en op zaterdag van 10.00 tot 16.00. Het is ook mogelijk om buiten de openingstijden op afspraak langs te komen. Wij zijn goed bereikbaar vanuit Roosendaal, Zeeland en Bergen op Zoom en helpen u graag bij de renovatie van uw badkamer.

Badkamer Bergen op Zoom
Complete Badkamer

Waar wij goed in zijn

Wij kunnen voor u de gehele badkamer ontwerpen en renoveren. Dit betekent dat wij ook bekend zijn met het aanbrengen van tegels, het op maat maken van douchewanden, het aanbrengen van elektrotechniek en verlichting, het uitvoeren van installatiewerkzaamheden en het afwerken van het plafond, de muren en de kozijnen. Daarnaast doen wij dit ook graag voor u in de keuken. Schakel ons in voor al uw montagewerk rondom de badkamer en keuken.

Wat zeggen klanten over ons?

 

Vanaf het allereerste bezoek aan de showroom fantastisch geholpen bij het uitzoeken en realiseren van de herinrichting van onze badkamer. Het resultaat voldoet volledig aan onze verwachtingen.

– dhr. J. Soppe, review op Google

 

Prima geholpen door Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers bij het installeren van onze nieuwe badkamer. Goede vaklui, wij zijn zeer tevreden!

– dhr. J. van Rijsbergen, review op Google

 

Wij hebben gekozen voor een badkamer van Schuurbiers vanwege de professionele begeleiding bij de keuze van de materialen en het ontwerp van de badkamer. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. De installatie is uitgevoerd zonder onderbrekingen, door zeer bekwame eigen vaklui die hun afspraken steeds nakomen. Iets wat in deze tijd zeker niet vanzelfsprekend is. Uitstekende service !! Hartelijk dank!

– dhr. A. Meeuwis, review op Google

Complete badkamers

Kies voor totale badkamerrenovatie in regio Roosendaal

Neem direct contact met ons op als u kiest voor een compleet nieuwe badkamer. Wij gaan graag met u in gesprek om tot een mooi ontwerp voor uw badkamer te komen. Vul het contactformulier op onze website in of bel naar +31 (0) 165 30 38 34. Onze specialisten dicht bij Bergen op Zoom en Roosendaal staan klaar voor de renovatie van uw badkamer. Wist u dat wij ook uw keuken in Bergen op Zoom kunnen renoveren voor u?

Vrijblijvend adviesgesprek