Van ontwerp tot realisatie van uw badkamer

Badkamer renovatie, van A tot Z voor u geregeld

Is uw huis toe aan badkamer renovatie? Schuurbiers doet dit graag voor u. Wij zijn badkamerspecialist en nemen al uw wensen mee in een nieuw ontwerp. U bent bij ons verzekerd van 100 procent vakwerk. Kies voor een totale badkamer renovatie als u toe bent aan een ander badkamerinterieur of wanneer u uw badkamer wilt moderniseren.

Vrijblijvend adviesgesprek

Uw badkamer als nieuw

Een gedeeltelijke of complete badkamer renovatie, waarbij wij als installateur niets over het hoofd zien en alles tot in de puntjes afwerken. Dat is wat u van ons kunt verwachten. Na de renovatie is uw badkamer weer als nieuw en kunt u weer jaren vooruit.

U wilt natuurlijk een ultiem badkamergenot ervaren. Daarom is het noodzakelijk dat alle zaken rondom de renovatie van uw badkamer goed geregeld zijn. Er zijn talloze mogelijkheden om uw badkamer te laten stralen en optimaal te laten functioneren. Om u dit goed te laten zien, kunnen wij van te voren in 3D laten zien hoe uw badkamer er uit komt te zien.

Na het zorgvuldig inmeten en het maken van de gewenste indeling kan de verbouwing van uw badkamer beginnen. Alles wordt centraal en goed gecoördineerd. Hierbij zetten wij uitsluitend gecertificeerd personeel in. De renovatie van de badkamer gaat precies volgens planning en zonder onvoorziene extra kosten.

Geberit logo
vasco logo
Groho logo
baderie logo
detremmerie logo
Villeroy en Bosch logo
Sunshower logo

Badkamer renovatie door Schuurbiers

  • Ruim 100 jaar ervaring

  • Gecertificeerd personeel

  • Showroom van 1500 m2

  • Totaalconcept

  • Eigen installatiedienst

  • A-merken

Vrijblijvend adviesgesprek

Bezoek onze showroom in Wouw

Wij hebben een showroom van 1500 m2 in Wouw, waar u van harte welkom bent. Onze specialisten staan hier voor u klaar om u deskundig te woord te staan. Tevens helpen zij graag met het maken van de keuze van juiste materialen. Uiteraard maken wij ook ontwerpen voor de keuken en badkamer zodat u alles helder op papier hebt.

Onze showroom bevindt zich in Wouw aan de Donkenweg 23. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 geopend en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. Het is ook mogelijk om buiten de openingstijden op afspraak langs te komen. Wij zijn goed bereikbaar vanuit Roosendaal, Zeeland en Bergen op Zoom.

Badkamer Bergen op Zoom
Complete Badkamer

Waar wij goed in zijn

Wij kunnen voor u de gehele badkamer ontwerpen en renoveren. Dit betekent dat wij ook bekend zijn met het aanbrengen van tegels, maatwerk douchewanden, elektrotechniek en verlichting, installatiewerkzaamheden, plafond- en muurafwerking en kozijnen. Daarnaast kunnen wij dit ook voor u doen in de keuken. U kunt ons inschakelen voor al uw montagewerk rondom de badkamer en keuken.

Wat zeggen klanten over ons?

Vanaf het allereerste bezoek aan de showroom fantastisch geholpen bij het uitzoeken en realiseren van de herinrichting van onze badkamer. Het resultaat voldoet volledig aan onze verwachtingen.

– dhr. J. Soppe, review op Google

Prima geholpen door Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers bij het installeren van onze nieuwe badkamer. Goede vaklui, wij zijn zeer tevreden!

– dhr. J. van Rijsbergen, review op Google

Wij hebben gekozen voor een badkamer van Schuurbiers vanwege de professionele begeleiding bij de keuze van de materialen en het ontwerp van de badkamer. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. De installatie is uitgevoerd zonder onderbrekingen, door zeer bekwame eigen vaklui die hun afspraken steeds nakomen. Iets wat in deze tijd zeker niet vanzelfsprekend is. Uitstekende service !! Hartelijk dank!

– dhr. A. Meeuwis, review op Google

Complete badkamers

Kies voor totale badkamer renovatie door Schuurbiers

Neem direct contact met ons op als u kiest voor totale badkamer renovatie. Wij gaan graag met u in gesprek om tot een mooi ontwerp voor uw badkamer te komen. Vul zeer eenvoudig het contactformulier op onze website in of bel naar 0165 30 38 34. Onze specialisten staan voor u klaar.

Vrijblijvend adviesgesprek