Grote collectie aan complete keukens!

Op zoek naar een nieuwe keuken? Komt u uit de omgeving van Roosendaal, Oudenbosch, Heerle of Nispen en bent u op zoek naar een complete keuken? Zoekt u een keukenspecialist in de omgeving van Bergen op Zoom, Moerstraten of Visdonk, die een complete keuken inclusief montage aanbiedt? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Schuurbiers en kom langs in onze showroom! In onze 1500 m2 showroom vindt u een prachtige collectie keukens en een groot aanbod aan keukenonderdelen.

Bij Schuurbiers bent u aan het juiste adres wanneer u een complete keuken outlet zoekt. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Schuurbiers?

Dé keukenspecialist van Noord-Brabant

Schuurbiers is al meer dan 100 jaar dé keukenspecialist in de regio Noord-Brabant en Zeeland. Door onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van keukens en keukenapparatuur, weten wij als geen ander hoe wij voor u uw droomkeuken moeten realiseren. Van landelijke keukens tot aan klassieke keukens en van moderne keukens tot aan complete keukens inclusief moderne keukenapparatuur: bij Schuurbiers vindt u een zeer breed assortiment aan keukens!

Ons deskundig en vriendelijk personeel staat voor u klaar om u alles te vertellen over de mogelijkheden voor uw nieuwe keuken bij Schuurbiers. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor advies over de veranderingen die u in uw eigen keuken wilt aanbrengen.

Altijd verzekerd van een totaalpakket

Bij Schuurbiers kunt u rekenen op een totaalpakket. Wanneer u uw droomkeuken in onze showroom heeft gevonden, kunt u deze namelijk nog voorzien van allerlei keukenonderdelen. Wilt u bijvoorbeeld een complete keuken inclusief oven, magnetron, kookplaat, koelkast of ander keukenapparatuur? En wilt u uw nieuwe keuken voorzien van een werkblad, verlichting en een keukenkraan?

Naast onze keukens kunt u bij Schuurbiers terecht voor een verscheidenheid aan keukenonderdelen, die nog toegepast kunnen worden aan uw nieuwe keuken. Wanneer uw keuken helemaal compleet is, dan doet Schuurbiers ook de installatie voor u! Wij hebben namelijk een eigen installatiedienst met gecertificeerd personeel, die voor u de keuken inmeten en monteren. Dát is het totaalpakket van Schuurbiers!

Een afspraak maken?

Bent u op zoek naar een nieuwe complete keuken? Kom dan langs in onze showroom! Maak gerust een afspraak met een van onze adviseurs en wij helpen u graag met het uitzoeken van uw droomkeuken. Heeft u nog vragen en wilt u meer informatie over de keukens van Schuurbiers? Dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen en onze medewerkers staan voor u klaar!

Contact opnemen