Keller-keuken in Essen

Bent u op zoek naar een Keller-keuken voor in uw woning in Essen of Kalmthout? Dan bent u in goede handen bij Schuurbiers. Deze keuken- en badkamerspecialist vindt u in Wouw in Nederland, niet ver van Essen en Kalmthout af. Voor een nieuwe keuken is een bezoek aan onze showroom zeker de moeite waard.

Een Keller-keuken voor uw woning in Essen of Kalmthout

Wilt u een keuken voor uw woning in Essen? Dan is een Keller-keuken voor uw woning in Essen of Kalmthout een uitstekende keuze. Deze keuken wordt voor u ontworpen bij Schuurbiers. Ga in gesprek met de experts van onze speciaalzaak voor het laten maken van uw Keller-keuken, en u zult snel genieten van een prachtige keuken bij u thuis in België. Wanneer u kiest voor een Keller-Keuken in Essen of Kalmthout, hanteren wij als Nederlands bedrijf het Belgische btw-tarief van 6% voor woningen ouder dan vijf jaar.

Vakkundige installatie

Niet alleen hebben wij een uitgebreid aanbod aan Keller-keukens, maar bij ons rekent u ook op deskundige installaties. Onze monteurs zorgen dat de keuken die u bij ons koopt er perfect uit komt te zien in uw woning in België. Ontdek nu de mogelijkheden die ons bedrijf u en uw woning kan bieden.

Contact

Bel voor vragen of voor het maken van een afspraak met:

0165 30 38 34
Maak direct een afspraak

Maak direct online een afspraak voor een bezoek in onze toonzaal met een van onze adviseurs.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoon

  Waar wilt u een afspraak voor maken?

  Daarom Schuurbiers

  Ruim 100 jaar ervaring
  Gecertificeerd personeel
  Showroom 1500 m2
  Totaalconcept
  Eigen installatiedienst
  A-merken