Keller keuken in Essen

Bent u op zoek naar een Keller keuken voor in uw woning in Essen of Kalmthout? Dan bent u in goede handen bij Schuurbiers. Deze Keller keuken- en badkamerspecialist vindt u in Wouw in Nederland, niet ver van Essen en Kalmthout af. Voor een nieuwe keuken is een bezoek aan dit Nederlandse bedrijf nabij Roosendaal zeker de moeite waard.

Een Keller keuken voor uw woning in Essen of Kalmthout

Wilt u een Keller keuken voor uw woning in Essen of Kalmthout? Deze keuken wordt voor u ontworpen bij Schuurbiers. Ga in gesprek met de experts van deze speciaalzaak voor het laten maken van uw Keller keuken, en u zult snel genieten van een prachtige keuken bij u thuis in België. Wanneer u kiest voor een Keller Keuken in Essen of Kalmthout, hanteren wij als Nederlands bedrijf het Belgische btw van 6% van woningen ouder dan vijf jaar.

Vakkundige installatie

Niet alleen hebben wij een uitgebreid aanbod aan Keller keukens, maar bij ons rekent u ook op deskundige installaties. Onze monteurs zorgen dat de keuken die u bij ons koopt perfect eruit komt te zien in uw woning in België. Ontdek nu de mogelijkheden die ons bedrijf u en uw woning kan bieden.

Contact

Bel voor vragen of voor het maken van een afspraak met:

0165 30 38 34
Maak direct een afspraak

Maak direct online een afspraak voor een bezoek in onze toonzaal met een van onze adviseurs.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoon

  Waar wilt u een afspraak voor maken?

  Daarom Schuurbiers

  Ruim 100 jaar ervaring
  Gecertificeerd personeel
  Showroom 1500 m2
  Totaalconcept
  Eigen installatiedienst
  A-merken