Keller-keuken Essen

van ontwerp
tot realisatie

Home | Keller-keuken Essen

icon keuken

Familiebedrijf

icon keuken

Vrijblijvend adviesgesprek

icon keuken

Installatie van a tot z

keuken inbouwen

Keller-keuken in Essen

Bent u op zoek naar een Keller-keuken voor in uw woning in Essen of Kalmthout? Dan bent u in goede handen bij Schuurbiers. Deze keuken- en badkamerspecialist vindt u in Wouw in Nederland, niet ver van Essen en Kalmthout af. Voor een nieuwe keuken is een bezoek aan onze showroom zeker de moeite waard.

Een Keller-keuken voor uw woning in Essen of Kalmthout

Wilt u een keuken voor uw woning in Essen? Dan is een Keller-keuken voor uw woning in Essen of Kalmthout een uitstekende keuze. Deze moderne keuken wordt voor u ontworpen bij Schuurbiers. Ga in gesprek met de experts van onze speciaalzaak voor het laten maken van uw Keller-keuken, en u zult snel genieten van een prachtige keuken bij u thuis in België. Wanneer u kiest voor een Keller-Keuken in Essen of Kalmthout, hanteren wij als Nederlands bedrijf het Belgische btw-tarief van 6% voor woningen ouder dan vijf jaar.

Vakkundige installatie

Niet alleen hebben wij een uitgebreid aanbod aan Keller-keukens, maar bij ons rekent u ook op deskundige installaties. Onze monteurs zorgen dat de keuken die u bij ons koopt er perfect uit komt te zien in uw woning in België. Ontdek nu de mogelijkheden die wij als keukenspecialist u en uw woning kan bieden.

stijlvolle keuken

Heeft u nog vragen? Of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.

keuken met kasten

Bezoek onze toonzaal voor uw nieuwe keuken

Vanuit Essen of Kalmthout bent u snel bij onze showroom. Hier rekent u op het uitstekende advies van onze experts. Heeft u vragen over een van onze diensten? Dan bereikt u ons door te bellen naar +31 (0) 165 30 38 34 of door een e-mail te sturen naar info@schuurbiers.nl. Zo is het mogelijk om direct een afspraak te maken voor het laten ontwerpen van een Keller-keuken voor uw woning in Essen of Kalmthout. Als het aankomt op keukens en badkamers uit Brabant, zijn wij simpelweg dé aanbieder.

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers