Keller-speciaalzaak Roosendaal

van ontwerp
tot realisatie

Home | Keller-speciaalzaak Roosendaal

Familiebedrijf

Vrijblijvend adviesgesprek

Installatie van a tot z

keuken inbouwen

De Keller keukens van onze speciaalzaak nabij Roosendaal

Bent u op zoek naar een Keller-speciaalzaak in de buurt van Roosendaal en Bergen op Zoom voor het aanschaffen van een Keller-keuken? Kom dan langs bij Schuurbiers! Wanneer u voor een keuken een bezoek brengt aan onze Keller-speciaalzaak in Wouw, tussen Roosendaal en Bergen op Zoom in, maakt u een slimme keuze. Wij bieden u namelijk de volgende voordelen:

 

  • We hebben een uniek Colour System dat garant staat voor een eindeloze combinatie van kleuren en materialen.
  • We beschikken over eigen designers die een altijd actuele keukencollectie presenteren.
  • Er wordt gebruikgemaakt van eersteklas hoogwaardige materialen (dik plaatmateriaal + soft close Blum-techniek voor lades en fronten).
  • Alle keukens worden grondig getest in onze eigen keukenfabriek en er wordt veel research gedaan.
  • Onze medewerkers hebben veel ervaring met oplossingen voor het installeren van zowel particuliere keukens als projectkeukens.
  • We bieden degelijke kwaliteit van eigen bodem en betaalbaar design.

Een keuken uit onze Keller-speciaalzaak nabij Roosendaal en Bergen op Zoom

Wanneer u onze speciaalzaak in de buurt van Roosendaal en Bergen op Zoom bezoekt voor een Keller-keuken, heeft u een ruime keuze. Wij geven u graag alvast een idee van de uiteenlopende mogelijkheden. Bekijk de foto’s van onze keukens hieronder en doe inspiratie op voor uw eigen keuken.

Kies voor een Keller-speciaalzaak die is geselecteerd door Keller

Het laten maken van een nieuwe keuken van Keller voor uw woning in Bergen op Zoom of Roosendaal is een belangrijke aangelegenheid. Keller verkoopt uitsluitend via geselecteerde keukenspeciaalzaken. Als Keller-speciaalzaak in de buurt van Roosendaal en Bergen op Zoom zijn wij daarom ook oprecht trots dat we de meest schitterende keukens van Keller onder uw aandacht mogen brengen wanneer u op zoek bent naar een nieuwe keuken. Deze keukens zijn namelijk van de allerbeste kwaliteit.

Profiteer van onze uitgebreide service voor uw Keller-keuken in regio’s Roosendaal en Bergen op Zoom

Bovendien kunt u bij ons rekenen op deskundig advies, professionele service en vakkundige keukenmontage. Wanneer u in onze Keller-speciaalzaak nabij Roosendaal en Bergen op Zoom langskomt voor een Keller-keuken kunt u zich uitgebreid laten informeren. Maak daarom gerust een afspraak met één van onze keukenadviseurs.

keuken zwart look

Heeft u nog vragen? Of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.

keuken met kasten

Dit is een topmerk, dat merkt u

Door onze nauwe banden met gerenommeerde topmerken bent u verzekerd van absolute topkwaliteit. De kwaliteit van deze merken wordt niet alleen weerspiegeld in de keukenuitstraling, maar heeft ook direct effect op de uitgebreide mogelijkheden voor het inbouwen van uw keuken.

Bovendien staat tegenover deze superieure kwaliteit een scherpe prijs en uitstekende service. Onze service bestaat uit gedegen begeleiding en nazorg, inclusief langlopende garanties.

Kies daarom voor een complete kwaliteitskeuken waar wij 100 procent achter staan en welke wij met alle plezier en toewijding voor u uit kunnen werken in onze showroom.

Bent u dus op zoek naar een nieuwe Keller-keuken en woont u in Zeeland, Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen of Halsteren? Kom dan gerust eens langs in onze Keller-speciaalzaak en doe inspiratie op of vraag om advies op maat.

Onze keukens

Keller-keukens

Schuurbiers en Keller staan op één lijn en zijn compleet ingericht op de huidige wensen en behoeften van onze klanten. Wij begrijpen dat het samenstellen van een nieuwe keuken een belangrijke aangelegenheid is.

Bij Schuurbiers bieden we daarom een ruime keuze aan inbouwapparatuur, werkbladen en tegels. Een complete keukenrenovatie van uw keuken behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Kom ons uitgebreide assortiment aan Keller-keukens eens bekijken.

Van ontwerp tot realisatie

Van ontwerp tot installatie

Wij zijn een gecertificeerd bedrijf. U bent er dus van verzekerd dat alleen vakkundige monteurs bij u over de vloer komen. Uw Keller-keuken wordt vakkundig door ons ingemeten alvorens wij tot bestellen overgaan. Ook de montage en het aanpassen van uw leiding- en elektrawerk is mogelijk.

Maak gemakkelijk en snel een vrijblijvende afspraak met een keukenspecialist en laat u informeren en inspireren over de diverse mogelijkheden voor een Keller-keuken in uw woning in Roosendaal of Bergen op Zoom bij Schuurbiers.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken met onze specialisten in keukens en badkamers in Brabant voor een Keller-keuken in uw woning in Roosendaal of Bergen op Zoom? Neem dan gerust contact met onze Keller-speciaalzaak op. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 165 30 38 34 of een e-mail te sturen naar info@schuurbiers.nl.

keuken-wit

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers