Keuken laten ontwerpen Bergen op Zoom

van ontwerp
tot realisatie

Home | Keuken laten ontwerpen Bergen op Zoom

icon keuken

Familiebedrijf

icon keuken

Vrijblijvend adviesgesprek

icon keuken

Installatie van a tot z

keuken inbouwen

Een keuken laten ontwerpen in regio Bergen op Zoom

Wilt u graag een keuken laten ontwerpen in regio Bergen op Zoom? Bij Schuurbiers in Wouw zijn we u dan graag van dienst. Ons familiebedrijf is inmiddels al meer dan honderd jaar dé expert van de regio op het gebied van keukens en badkamers. Naast de standaardkeukens die we in onze winkel nabij Bergen op Zoom verkopen, is het ook mogelijk een keuken te laten ontwerpen. Onze creatieve ontwerpers horen graag wat uw wensen zijn en hoe uw woonstijl in Bergen op Zoom eruitziet, zodat ze bij het ontwerpen van uw nieuwe keuken hier exact op kunnen aansluiten.

Inspiratie opdoen voordat u een keuken gaat laten ontwerpen

Wanneer u graag een keuken wilt laten ontwerpen, maar u nog geen idee heeft hoe de keuken eruit moet komen te zien, nodigen we u uit in onze showroom vlak bij Bergen op Zoom voor een afspraak met een keukenspecialist. Loop zelf eens rond in onze 1.500 m² grote showroom of laat u begeleiden door een van onze deskundige medewerkers. Wij hebben keukens in uiteenlopende stijlen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een moderne, een klassieke of misschien wel een landelijke keuken met bijvoorbeeld een kookeiland; de keuze is enorm! Nadat u inspiratie op heeft gedaan, vertelt u uw wensen aan onze specialisten. Zij kijken dan wat ze voor u kunnen betekenen als u een badkamer in badkamer wilt.

stijlvolle keuken

Heeft u nog vragen? Of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.

keuken met kasten

Kies voor complete ontzorging

Het laten ontwerpen van een keuken is de eerste stap naar een nieuwe keuken in uw woning in Bergen op Zoom of omgeving. Nadat u akkoord gaat met het ontwerp, volgen er vanzelfsprekend nog een hoop stappen: de keukenonderdelen moeten besteld worden, de huidige keuken moet gedemonteerd worden en de nieuwe gemonteerd en wellicht moet er ook elektra of leidingwerk verlegd worden. Wat er ook nodig is voor uw nieuwe keuken, wij ontzorgen u van a tot z met onze eigen vakkundige medewerkers en monteurs. Voor het laten ontwerpen van een keuken en een keukenverbouwing in Brabant maakt u een afspraak in onze zaak nabij Bergen op Zoom. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 165 30 38 34 of door een e-mail te sturen naar info@schuurbiers.nl.

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers