Keukens Essen

van ontwerp
tot realisatie

Home | Keukens Essen

icon keuken

Familiebedrijf

icon keuken

Vrijblijvend adviesgesprek

icon keuken

Installatie van a tot z

keuken inbouwen

Keukens kopen in Essen

Bent u op zoek naar keukens in Essen, Wuustwezel of elders in België? Schuurbiers is dé specialist in keukens en badkamers. We zijn gevestigd in Wouw, in Nederland. Van oorsprong zijn we een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in de regio Noord-Brabant. Wij beschikken over een 1.500 m² showroom met een prachtige collectie keukens, badkamers en tegels. Wilt u een keuken laten maken voor uw huis in Essen, Wuustwezel? Dan helpen we u graag verder en ontzorgen we u volledig.

Keukens voor elke wens in België

Om ons uitgebreide assortiment aan keukens met allerhande inbouwapparatuur, werkbladen, vloertegels en wandtegels te bekijken bent u meer dan welkom. Als keukenspecialist kunnen wij u in onze keukenshowroom veel vertellen over de mogelijkheden voor het laten maken van uw nieuwe keuken in Essen, Wuustwezel of elders in België. We bieden keukens van topmerken aan, waaronder van het merk Keller in Essen. We adviseren u ook graag over de veranderingen die u in uw keuken wilt aanbrengen. Voor het ontwerpen van een keuken nabij Kalmthout zijn wij uw partner.

Badkamers

Naast uw partner om een keuken te laten maken, bent u voor badkamers in België bij ons in goede handen. Voor het ontwerp tot de realisatie van uw badkamer met een ruime keuze aan sanitair, zijn wij dé badkamerspecialist. Er is heel veel mogelijk voor iedere badkamerstijl. Bezoek onze badkamershowroom voor de aanschaf van een compleet nieuwe badkamer of voor het plannen van renovatiewerkzaamheden. Naast advies op maat, bieden we dus ook maatwerk bij het installeren van al uw sanitair. Zo verzorgen wij alles voor badkamers in Brabant en deze diensten en producten bieden we ook zeer graag aan in België.

keuken zwart look

Heeft u nog vragen? Of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.

keuken met kasten

De installatie

Als gecertificeerd bedrijf werken wij uitsluitend met vakkundige monteurs en keukenspecialisten die hun vak verstaan. Van inmeten en bestellen tot montage en deugdelijke afwerking van uw leiding- en elektrawerk; voor de installatie van keukens vertrouwt u op onze monteurs. U schakelt ons ook in als u uw keuken wilt laten verbouwen of deze volledig nieuwe wilt laten maken door echte experts.

Btw volgens de Belgische wet

Wij beschikken over een erkend Belgisch btw-nummer, waardoor we altijd gemakkelijk in te schakelen zijn als u graag een keuken wilt laten maken. Als u een woning heeft in het land die voldoet aan de eisen van de Belgische wet, dan leveren en monteren wij keukens of badkamers tegen de voor België geldende btw. Voor woningen ouder dan vijf jaar leveren wij tegen het Belgische btw-tarief van 6%.

Kies voor onze keukens

Voor het laten maken van de mooiste keuken voor uw woning komt u naar Schuurbiers. Wij maken keukens in Essen, Wuustwezel of elders bij u in België. Bezoek onze showroom of neem contact met ons op over de mogelijkheden. Hiervoor belt u naar +31 (0) 165 30 38 34 of stuurt u een e-mail naar info@schuurbiers.nl.

keuken-wit

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers