Van ontwerp tot realisatie van uw keuken

Keukens in Zeeland

De mooiste keukens in Zeeland vindt u in de showroom van Schuurbiers. We hebben een zeer ruim en divers aanbod in diverse prijscategorieën. Van moderne strakke keukens tot een meer landelijke en klassieke keuken. Bekijk alvast de mogelijkheden op onze website.

Vrijblijvend adviesgesprek

Keukens bij de keukenspecialist van Zeeland en Noord-Brabant

Woont u in de provincie Zeeland en bent u van plan om uw keuken te vervangen of om juist voor een keukenrenovatie te gaan in Zeeland? Of wilt u wellicht een geheel nieuwe keuken op maat laten realiseren voor uw woning. Bij ons kunt u terecht voor het complete plaatje: ontwerp, realisatie, plaatsing en montage. Ook de bijbehorende keukenapparatuur kunnen we u leveren.

Verschillende stijlen en designs

Er zijn verschillende stijlen en designs mogelijk, die natuurlijk wel bij de rest van uw woning dienen te passen. Schuurbiers heeft al ruim 100 jaar ervaring en adviseert u graag over de mogelijkheden. Graag brengen we uw budget en wensen in kaart. Zodat we de keuken van uw dromen kunnen installeren.

Geberit logo
vasco logo
Groho logo
baderie logo
detremmerie logo
Villeroy en Bosch logo
Sunshower logo

Waarom u Schuurbiers inschakelt voor uw nieuwe badkamer

 • Ruim 100 jaar ervaring

 • Gecertificeerd personeel

 • Showroom van 1500 m2

 • Totaalconcept

 • Eigen installatiedienst

 • A-merken

Vrijblijvend adviesgesprek

Gratis afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Deze gratis afspraak zal plaatsvinden in onze showroom in het Brabantse Wouw. Samen met een adviseur zoekt u uit welke keuken de perfecte keus is voor bij u thuis. In onze showroom ontdekt u wat er zoal mogelijk is en kunt u onze keukens in Zeeland met eigen ogen aanschouwen.

Complete ontzorging

Als u na het vrijblijvend adviesgesprek met ons in zee gaat, geniet u van complete ontzorging. Wat inhoudt dat wij alles voor u kunnen regelen. Wij ontwerpen, realiseren en monteren uw keuken in Zeeland. Uiteraard doen wij dit wel altijd in overleg met u. Door middel van een 3D-ontwerp laten wij u zien hoe uw keuken eruit komt te zien in uw huis.

Landelijke keuken
Firenze mokka

Moderne en landelijke keukens in Zeeland

In onze showroom en op onze website ziet u de mooiste keukens voorbijkomen. Als u verschillende keukens in Zeeland wilt vergelijken is onze keukenzaak de plek waar u naartoe gaat. We beschikken over een ruim assortiment keukens met allerhande inbouwapparatuur, accessoires, werkbladen, vloertegels en wandtegels. Weet u al welke style u kiest: luxe, modern, strak, klassiek, landelijk of houten?

Onze complete keukens in Zeeland

Bij Schuurbiers kunt u terecht voor complete keukens op maat in Zeeland. Wij bieden onder andere:

 • Diverse soorten keukens (zoals moderne, landelijke, klassieke en tijdloze keukens)
 • Keukenverlichting, keukenwerkbladen en keukenbraken
 • Keukenapparatuur zoals magnetrons, ovens, koelkasten en kookplaten
 • Complete keukens (inclusief installatie)
 • Complete badkamers (inclusief installatie)
 • Badkameronderdelen
 • Tegels

Omdat de keuken een belangrijke ruimte in uw woning vormt, dient u een weloverwogen keuze te maken. Wij zetten graag de mogelijkheden op het gebied van design, indeling en apparatuur voor u op een rijtje. Door middel van deskundig advies helpen we u bij het maken van uw keuze.

Wat zeggen klanten over ons?

 

Vanaf het allereerste bezoek aan de showroom fantastisch geholpen bij het uitzoeken en realiseren van de herinrichting van onze badkamer. Het resultaat voldoet volledig aan onze verwachtingen.

– dhr. J. Soppe, review op Google

 

Prima geholpen door Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers bij het installeren van onze nieuwe badkamer. Goede vaklui, wij zijn zeer tevreden!

– dhr. J. van Rijsbergen, review op Google

 

Wij hebben gekozen voor een badkamer van Schuurbiers vanwege de professionele begeleiding bij de keuze van de materialen en het ontwerp van de badkamer. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. De installatie is uitgevoerd zonder onderbrekingen, door zeer bekwame eigen vaklui die hun afspraken steeds nakomen. Iets wat in deze tijd zeker niet vanzelfsprekend is. Uitstekende service !! Hartelijk dank!

– dhr. A. Meeuwis, review op Google

Complete badkamers

Keukenrenovatie in Zeeland door een echte specialist

Ook voor een keukenrenovatie in Zeeland kunt u bij ons terecht. Als u ons inschakelt voor een renovatie begeleiden we het gehele project voor u. Dit doen we met onze eigen vakkundige mensen en eigen monteurs. Kortom, een complete keukenrenovatie in Zeeland van uw bestaande keuken en alles wat daarbij komt kijken kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Twijfelt u of een keukenrenovatie in Zeeland nodig is, of dat u beter een nieuwe keuken kunt kopen? We geven graag eerlijk advies over dit lastige vraagstuk. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Vrijblijvend adviesgesprek

Uw totaalpartner bij de afbouw van uw keuken in Zeeland

We worden steeds vaker gevraagd voor het uitvoeren van de volledige afbouw van een keuken en/of badkamer. Dit omdat wij als totaalpartner u alles kunnen aanbieden en de volledige coördinatie en uitvoering voor onze rekening kunnen nemen. We hebben altijd een uitvoerder ter plaatse. Die aanwezig kan zijn bij opstarten van de werkzaamheden en het uitvoerend werk deskundig begeleidt.

Installatie door professionals

Als gecertificeerd keukenzaak in de buurt van Zeeland werken wij uitsluitend met vakkundige monteurs die hun vak verstaan. Van inmeten en bestellen tot montage en deugdelijke afwerking van uw leiding- en electrawerk. Omdat het kopen van een keuken een feestje moet zijn, zo is dat ook bij het keukenontwerp en een keukenrenovatie in Zeeland. Bij nieuwe keukens draait het niet alleen om de prijs of de korting. Bij ons bent u aan het juiste adres voor deskundig advies, persoonlijke aandacht, kwaliteit, vakmanschap en een goed doordacht keukenontwerp. Kortom, een keuken volledig naar uw wens!

Schuurbiers begeleidt u stap voor stap

Samen met u bekijken wij zorgvuldig de verschillende mogelijkheden. Het bepalen van uw keuze voor een nieuwe keuken hangt uitsluitend af van uw persoonlijke wensen, waarbij wij u graag begeleiden. Of uw voorkeur nu uitgaat naar design, modern, romantisch-klassiek, nostalgisch of brocant, wij kennen de nieuwste trends. Zo beschikken wij over een zeer ruim assortiment keukens in Zeeland, daar wij dealer zijn van het keukenmerk Keller.

Van demontage tot aansluiten

Uiteraard is het ook mogelijk om uw keuken door ons te laten monteren en aansluiten. Onze monteurs kunnen alle denkbare werkzaamheden voor u uitvoeren:

 • Keukens en badkamers desgewenst installeren;
 • Tegels strak aanbrengen;
 • Maatwerk douchewanden en andere woningaanpassingen;
 • Electrotechniek, verlichting en installatie werkzaamheden;
 • Binnenmuren verplaatsen en opnieuw zetten;
 • Complete of gedeeltelijke aan- of verbouw;
 • Plafond- en muurafwerking;
 • Stukadoorswerkzaamheden;
 • Kozijnen en binnendeuren;
 • Vloerwarming plaatsen, vloeren egaliseren en warmte pompen plaatsen.

Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in levering en montage van projectkeukens. Terwijl mindervaliden kunnen profiteren van onze aangepaste keukens in Zeeland. Ook kunnen wij de demontage en afvoer van de oude keuken in Zeeland voor u verzorgen.

Bent u dus op zoek naar uw droomkeuken, bekijk dan de keukens in Zeeland van Schuurbiers!

Maine Schuurbiers
Keller
Black Marble

Keukenzaak in Zeeland

Schuurbiers is een familiebedrijf dat al ruim 100 jaar bestaat. Wij zijn specialist op het gebied van keukens en badkamers in de breedste zin van het woord. Zo zijn wij daar niet enkel leverancier van. We hebben namelijk ook een team van vakmannen klaar staan die het inmeten, monteren, verbouwen én renoveren voor u kunnen verzorgen. Zelfs een ontwerp van een keuken op maat is bij ons mogelijk. Schuurbiers levert daadwerkelijk het totaalpakket.

Onder het genot van een kop koffie gaan we graag met u in gesprek. Dit doen wij namelijk met al onze klanten. Omdat wij betrokken willen zijn bij het gehele project willen wij graag eerst vrijblijvend een kennismakingsgesprek houden.

Vraag gerust om een vrijblijvende offerte!

Bent u dus op zoek naar een nieuwe badkamer of keuken in Zeeland, Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen of Halsteren? Kom dan gerust eens inspiratie opdoen of om advies vragen in onze showroom te Wouw. Hier geven wij onze klanten meer informatie over onze keukens in Zeeland.

Bezoek onze showroom

 • :
 • DD slash MM slash JJJJ