Kookeiland kopen Bergen op Zoom

van ontwerp
tot realisatie

Home | Kookeiland kopen Bergen op Zoom

icon keuken

Familiebedrijf

icon keuken

Vrijblijvend adviesgesprek

icon keuken

Installatie van a tot z

keuken inbouwen

Een keuken met kookeiland kopen in Bergen op Zoom

Wilt u een keuken met kookeiland kopen en woont u in Bergen op Zoom of omgeving? Dan heeft Schuurbiers in Wouw de meeste keuze. Kom genieten van maar liefst 1.500 m² aan inspiratie, terwijl onze adviseurs u alles vertellen over de nieuwste trends en innovaties. Van landelijk tot romantisch en modern; u ziet bij ons alle stijlen terug van mooie kwaliteitsmerken als Keller en Eggersmann. Ook voor de nieuwste inbouwapparatuur, werkbladen en tegels zijn de mogelijkheden eindeloos. Heeft u eenmaal een favoriete opstelling met kookeiland op het oog en wilt u overgaan tot het kopen van de keuken voor in uw woning in Bergen op Zoom of regio? Dan meten wij de keuken graag voor u in en zorgt onze installatiedienst voor een probleemloze afwerking.

Een op maat gemaakte keuken met kookeiland kopen vlak bij Bergen op Zoom

Als u een keuken met kookeiland wilt kopen in de buurt van Bergen op Zoom, ga dan naar Schuurbiers. Voor een perfect uitgewerkt plan zijn wij dé specialist. Wij brengen al uw wensen in kaart en garanderen u vervolgens het beste advies, een professionele keukeninstallatie en een perfect eindresultaat. Na het verwerken van de afmetingen maken we uw ideeën inzichtelijk met een 3D-visualisatie van de opstelling. Zo krijgt u een zeer realistisch beeld van uw nieuwe, complete keuken dat u nog tot in de puntjes kunt aanpassen om exact te creëren wat u in gedachten heeft.

Ruime keuze aan keukenonderdelen

Wilt u een keuken met kookeiland kopen in regio Bergen op Zoom? Dan helpt keukenspecialist Schuurbiers u graag op weg. Afzonderlijke keukenonderdelen zijn zeer sfeerbepalend en de keuze aan modellen en stijlen is enorm. Welke kraan past het beste bij de spoelbak, van welke inbouwapparatuur krijgt u inspiratie en welk type verlichting is het meest sfeervol? In onze showroom hebben wij de mooiste A-merken opgesteld, zoals Quooker, Atag, Pelgrim, Etna Siemens en Novy. Ook vindt u hier prachtige complete badkamers.

stijlvolle keuken

Heeft u nog vragen? Of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.

keuken met kasten

Maak een afspraak met onze adviseur

Wij beschikken over grote expertise voor een deskundig keukenadvies en voeren probleemloos alle werkzaamheden uit voor een perfect eindresultaat. Wilt u een keuken met kookeiland kopen in de regio Bergen op Zoom? Bekijk dan alvast onze sfeerimpressie online of maak direct een afspraak met onze adviseur die alles weet over keukens en badkamers in Brabant. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 165 30 38 34 of door het contactformulier in te vullen.

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers