Een keuken met kookeiland kopen in Bergen op Zoom

Wilt u een keuken met kookeiland kopen en woont u in Bergen op Zoom of omgeving? Dan heeft Schuurbiers in Wouw de meeste keuze. Kom genieten van maar liefst 1.500 m² aan inspiratie, terwijl onze adviseurs u alles vertellen over de nieuwste trends en innovaties. Van landelijk tot romantisch en modern; u ziet bij ons alle stijlen terug van mooie kwaliteitsmerken als Keller en Eggersmann. Ook voor de nieuwste inbouwapparatuur, werkbladen en tegels zijn de mogelijkheden eindeloos. Heeft u eenmaal een favoriete opstelling met kookeiland op het oog en wilt u overgaan tot het kopen van de keuken voor in uw woning in Bergen op Zoom of regio? Dan meten wij de keuken graag voor u in en zorgt onze installatiedienst voor een probleemloze afwerking.

Een op maat gemaakte keuken met kookeiland kopen vlak bij Bergen op Zoom

Als u een keuken met kookeiland wilt kopen in de buurt van Bergen op Zoom, ga dan naar Schuurbiers. Voor een perfect uitgewerkt plan zijn wij dé specialist. Wij brengen al uw wensen in kaart en garanderen u vervolgens het beste advies, een professionele keukeninstallatie en een perfect eindresultaat. Na het verwerken van de afmetingen maken we uw ideeën inzichtelijk met een 3D-visualisatie van de opstelling. Zo krijgt u een zeer realistisch beeld van uw nieuwe, complete keuken dat u nog tot in de puntjes kunt aanpassen om exact te creëren wat u in gedachten heeft.

Ruime keuze aan keukenonderdelen

Wilt u een keuken met kookeiland kopen in regio Bergen op Zoom? Dan helpt Schuurbiers u graag op weg. Afzonderlijke keukenonderdelen zijn zeer sfeerbepalend en de keuze aan modellen en stijlen is enorm. Welke kraan past het beste bij de spoelbak, van welke inbouwapparatuur krijgt u inspiratie en welk type verlichting is het meest sfeervol? In onze showroom hebben wij de mooiste A-merken opgesteld, zoals Quooker, Atag, Pelgrim, Etna Siemens en Novy. Ook vindt u hier prachtige complete badkamers.

Contact

Bel voor vragen of voor het maken van een afspraak met:

0165 30 38 34
Maak direct een afspraak

Maak direct online een afspraak voor een bezoek in onze toonzaal met een van onze adviseurs.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoon

  Waar wilt u een afspraak voor maken?

  Daarom Schuurbiers

  Ruim 100 jaar ervaring
  Gecertificeerd personeel
  Showroom 1500 m2
  Totaalconcept
  Eigen installatiedienst
  A-merken