Badkamer laten maken Roosendaal

van ontwerp
tot realisatie

Home | Badkamer laten maken Roosendaal

icon keuken

Familiebedrijf

icon keuken

Vrijblijvend adviesgesprek

icon keuken

Installatie van a tot z

keuken inbouwen

Een badkamer laten maken in Roosendaal of omgeving

Wilt u een badkamer laten maken in Roosendaal, Bergen op Zoom of elders in West-Brabant? Dan zijn we u bij Schuurbiers graag van dienst. Wij zijn een deskundig familiebedrijf dat inmiddels al meer dan honderd jaar ervaring heeft op het gebied van keukens en badkamers. Voor het laten maken van een badkamer op maat schakelt u dus het best ons bedrijf uit Wouw in, gelegen tussen Roosendaal en Bergen op Zoom.

De badkamer van uw dromen laten maken in Bergen op Zoom of Roosendaal

Als u al tijden droomt van een prachtige nieuwe badkamer voor uw woning in Bergen op Zoom of Roosendaal, dan is nu het moment om deze te laten maken. U schakelt ons niet alleen in voor het ontwerp en het bestellen van de badkameronderdelen, maar wij komen ook graag bij u langs om de badkamer te monteren. Indien nodig, kunnen onze experts zelfs leidingwerk en elektra voor u verleggen. Wanneer u ons bedrijf uit regio Roosendaal en Bergen op Zoom inschakelt voor het laten maken van een complete badkamer, heeft u dus aan één partij voldoende. Ook voor een keuken in Bergen op Zoom bent u bij ons in goede handen.

badkamer renoveren

Heeft u nog vragen? Of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.

badkamer renovatie

Ontdek de mogelijkheden in onze 1.500 m² grote showroom

Wanneer u nog inspiratie nodig heeft voordat u een badkamer wilt laten maken, heten we u van harte welkom in onze showroom in de buurt van Roosendaal en Bergen op Zoom. U vindt hier 1.500 m² aan badkamer- en keukenonderdelen. Daarmee zijn we de grootste badkamershowroom van Brabant en hét bedrijf om een badkamer te laten maken of te laten renoveren voor uw woning in Roosendaal of Bergen op Zoom. Ook hebben we als keukenspecialist een ruim assortiment aan tegels. Maak een afspraak met een van onze experts voor vrijblijvend advies. U bereikt ons via +31 (0) 165 30 38 34 of door direct online een afspraak te maken.

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers