Complete badkamer

van ontwerp
tot realisatie

Home | Complete badkamer

Familiebedrijf

Vrijblijvend adviesgesprek

Installatie van a tot z

badkamer renovatie

Een complete badkamer laten monteren

Voor een complete badkamer bezoekt u onze showroom in Wouw, tussen Bergen op Zoom en Roosendaal in. Hier kunt u kiezen uit diverse complete badkamers die door Baderie voor u zijn samengesteld. Elke badkamerstijl heeft zijn eigen kenmerken waarmee ze zich onderling van elkaar onderscheiden. Wanneer u onze showroom bezoekt, niet ver van Bergen op Zoom en Roosendaal, presenteren we graag elke complete badkamer die we hebben.

Een complete badkamer op maat

Naast de standaardbadkamers waar u uit kunt kiezen, is het bij ons nabij Bergen op Zoom en Roosendaal ook mogelijk om een complete badkamer op maat te laten verzorgen. Onze specialisten kunt u dan een badkamer laten maken naar uw specifieke wensen. Zij laten u graag kennismaken met diverse badkamerstijlen en badkamermerken die bij het ontwerp passen, zodat u gemakkelijker uw droombadkamer samen kunt stellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een whirlpool in uw badkamer? Of wat dacht u van een klassieke badkamer? De verschillende badkamermerken die wij als badkamer- en keukenspecialisten vertegenwoordigen, vindt u in een overzicht hieronder.

badkamer renoveren

Heeft u nog vragen? Of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.

badkamer kastjes

Maak een afspraak met onze specialisten

Wanneer u interesse heeft in een complete badkamer in Brabant van Schuurbiers, nodigen we u van harte uit in onze 1.500 m² grote showroom, gelegen tussen Bergen op Zoom en Roosendaal. Maak uw afspraak online of neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 165 30 38 34 of een e-mail te sturen naar info@schuurbiers.nl. Wij horen graag wat uw wensen zijn en denken met alle plezier met u mee over de best mogelijke oplossingen voor uw badkamer.

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers