Sanitairwinkel Bergen op Zoom

van ontwerp
tot realisatie

Home | Sanitairwinkel Bergen op Zoom

icon keuken

Familiebedrijf

icon keuken

Vrijblijvend adviesgesprek

icon keuken

Installatie van a tot z

keuken inbouwen

Dé sanitairwinkel in de regio van Bergen op Zoom

Wilt u graag een sanitairwinkel bezoeken en woont u in de omgeving van Roosendaal of Bergen op Zoom? Dan heten we u van harte welkom bij Schuurbiers. Schuurbiers is een familiebedrijf met inmiddels al meer dan honderd jaar ervaring in keukens en badkamers. Onze sanitairwinkel is zeer uitgebreid en bevindt zich in Wouw, gelegen tussen Bergen op Zoom en Roosendaal in. We vertegenwoordigen de beste A-merken, waardoor u te allen tijde verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit.

Bezoek onze sanitairwinkel in de buurt van Bergen op Zoom en Roosendaal

Schuurbiers beschikt met maar liefst 1.500 m² aan oppervlakte over de grootste badkamershowroom van Brabant en is daarom dé sanitairwinkel om te bezoeken als u in Bergen op Zoom of Roosendaal woont. Wanneer u uw badkamer op maat wilt laten maken, bent u hier dus op de goede plaats. Onze sanitairwinkel vlak bij Bergen op Zoom en Roosendaal biedt u voldoende inspiratie voor uw nieuwe badkamer. Heeft u uw droombadkamer op het oog? Laat het ons dan weten. Wij combineren graag uw gekozen badkameronderdelen, zoals uw favoriete whirlpool, in een 3D-visualisatie. Zo krijgt u direct een goed beeld van de mogelijkheden voor uw badkamer. Naast complete keukens en badkamers, kunt u in onze sanitairwinkel nabij Roosendaal en Bergen op Zoom ook terecht voor maatwerk.

badkamer renoveren

Heeft u nog vragen? Of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.

stijlvolle keuken

Kom langs of maak een afspraak

Wilt u graag inspiratie opdoen in onze sanitairwinkel niet ver van Bergen op Zoom en Roosendaal vandaan? Breng dan gerust een bezoek aan onze showroom. Onze medewerkers zijn badkamer- en keukenspecialisten en leiden u hier graag rond. Het is uiteraard ook mogelijk om direct vrijblijvend een afspraak te maken voor een badkamer op maat. Bel naar +31 (0) 165 30 38 34 of stuur een e-mail naar info@schuurbiers.nl en plan uw adviesgesprek in. We vertellen u in onze sanitairwinkel graag meer over hoe we u ontzorgen gedurende het hele proces van de badkamerverbouwing in uw woning in Roosendaal of Bergen op Zoom.

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers