Diensten

van ontwerp
tot realisatie

Home | Diensten

Naast keuken- en badkamerspecialist dragen wij dus ook zorg voor installatiewerkzaamheden in de breedste zin van het woord. Uw totaalpartner in werkelijk alle soorten vakwerk die u zich maar kunt bedenken. Wel zo handig bij montage, verbouwen en renovatie, omdat u zich altijd tot één aanspreekpunt kunt wenden. Daarnaast kunt u ook altijd rekenen op een goede service en onderhoud en kunnen wij voor installateurs en aannemers scherp inkopen tegen groothandelsprijzen.

badkamer kastjes

Onze disciplines

U heeft al gezien wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van inmeten, montage, verbouwen en renovatie, maar voor wat betreft specifiek vakwerk volgen hier ter verduidelijking een aantal disciplines die wij voor u kunnen uit laten voeren.

  • Sloopwerkzaamheden en afvoeren afval
  • Leidingwerk
  • Electra
  • Tegelzetten
  • Stucwerk
  • Wandbekleding
  • Plafondafwerking
  • Schilderwerk
  • Klimaatbeheersing
  • Duurzame energie

Bent u benieuwd naar onze keukens of badkamers?

Maak dan nu een vrijblijvende afspraak. Wij helpen u graag uw droomkeuken of droombadkamer waarmaken!

Wat u kunt doen

Door geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen zullen we bespreken hoe wij u het beste kunnen ontzorgen. U bespaart niet alleen veel tijd, maar haalt ook de nodige kwaliteit in huis, want alleen een nieuwe keuken of badkamer bestellen is niet voldoende. Alle zaken eromheen zullen ook goed geregeld moeten worden. Dat maakt onze zogenaamde total approach nu juist zo bijzonder, want alles blijft centraal en niets werkt langs elkaar heen!

keuken zwart look

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers