Tegelstrips

van ontwerp
tot realisatie

Home | Tegelstrips

Het motief voor tegelstrips

Voor mooie decoratie in uw badkamer, toiletruimte of keuken kunt u kiezen voor tegelstrips, ook wel sierstrips genoemd. Decoratieve motieven op een smalle strip tegels die u als een sierlijke lijn tussen uw keuken- en badkamertegels in kan laten lopen.

Zelf bepalen is uiteraard prima, maar mocht u om ideeën verlegen zitten kunnen wij u daarbij uiteraard ook adviseren. De keus is groot en u kunt in onze showroom zelf ontdekken welke sierstrip het beste combineert met bepaalde tegels.

badkamer kastjes

Soorten tegelstrips

Bij tegelstrips moet u altijd uitkijken voor ‘overkill’. Leuk en speels om een bepaalde eenvormigheid te doorbreken, maar de harmonie van uw keuken en badkamer mag natuurlijk nooit verloren gaan. De tegelstrips kunnen van natuursteen en porselein, al of niet geglazuurd. De ene tegelstrip is wat drukker, terwijl andere tegelstrips juist wat meer rust aanbrengen in uw tegelwand. Dit hangt natuurlijk sterk af van de gebruikte keuken- en badkamertegel.

Voor advies en specifieke informatie omtrent tegelstrips kunt u zich altijd tot ons wenden!

Bent u dus op zoek naar een nieuwe tegelstrips en bent u woonachtig in ZeelandBergen op ZoomRoosendaal, Steenbergen of Halsteren? Kom dan gerust eens inspiratie opdoen of om advies vragen in onze showroom te Wouw.

Bent u benieuwd naar onze keukens of badkamers?

Maak dan nu een vrijblijvende afspraak. Wij helpen u graag uw droomkeuken of droombadkamer waarmaken!

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers