Onze zekerheden, onze belofte

van ontwerp
tot realisatie

Home | Onze zekerheden

Wat wij adviseren, voor u uitwerken en uitvoeren zijn tevens onze zekerheden en wat wij beloven maken we ook waar. Als specialist voor keukens, badkamers en installatie zijn wij zogezegd uw totaalpartner. Niet voor niets worden wij steeds vaker gevraagd voor het uitvoeren van de volledige afbouw van nieuwbouwprojecten, pand(en) van particuliere opdrachtgevers en renovatieprojecten. Omdat uitsluitend gecertificeerde vakmensen ingezet worden, krijgt u niet alleen garantie op alle geleverde materialen, maar ook op de uitgevoerde werkzaamheden.

badkamer kastjes

Eén aanspreekpunt

Juist omdat bij ons het hele traject van begin tot eind centraal geregeld is, verloopt alles volgens planning en lopen werkzaamheden niet uit. Door jarenlange ervaring kunnen wij vooraf nauwkeurig inschatten wat u te wachten staat en wanneer alles klaar is. Geen oponthoud en geen onverwachte extra kosten. Volledige ontzorging tegen de allerbeste kwaliteit!

Schuurbiers is in verschillende gebieden actief. Woont u in Bergen op Zoom, Halsteren, Hoogerheide, Putte, Roosendaal, Steenbergen, Noord-Brabant, Zuid-Holland, Zeeland of België? Dan heten wij u graag van harte welkom in onze showroom in Wouw om uw voorkeuren door te nemen!

Bent u benieuwd naar onze keukens of badkamers?

Maak dan nu een vrijblijvende afspraak. Wij helpen u graag uw droomkeuken of droombadkamer waarmaken!

Bekijk hier al onze diensten

Keukens

keukens

Van klassiek tot modern

Voor een nieuwe, complete keuken brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Roosendaal. Wij stellen graag een keuken op maat samen. Maak een afspraak.

Naar keukens

Badkamers

renoveren verf

Van bad tot sauna

Wilt u uw badkamer laten ontwerpen of zelf samenstellen? Kom langs bij Schuurbiers en krijg vrijblijvend badkameradvies. Wij helpen u van begin tot eind

Naar badkamers

Tegels

tegels

Sfeervolle tegels

Ontdek onze prachtige collectie tegels voor vloeren, muren en werkbladen. Onze duurzame keramische en porseleinen tegels, in verschillende formaten en designs.

Naar tegels

Installatie van a tot z

interieurontwerp

Van ontwerp tot installatie

Monteren en aansluiten? De monteurs van Schuurbiers komen graag uw nieuwe keuken of badkamer installeren. Het toppunt van volledige ontzorging!

Naar installatie

Verbouwingen

renoveren verf

Verbouwen en verbeteren

Voor het veranderen en een andere indeling maken in uw huis dient u te verbouwen. Deze verbouwing kunt u uitbesteden aan keukenspecialist Schuurbiers.

Naar verbouwingen

Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers