Bergen op Zoom

Keukens in regio Bergen op Zoom kopen

Voor een ruime collectie aan prachtige keukens en zelfs een keuken op maat heten we u van harte welkom in onze showroom in Wouw, niet ver van Bergen op Zoom. Schuurbiers is namelijk dé keukenoutlet voor verschillende soorten keukens. Ook voor bijbehorende keukenapparatuur zit u bij ons goed. Bij Schuurbiers, vlak bij Bergen op Zoom, hebben we namelijk meer dan honderd jaar ervaring met keukens en badkamers. Graag voorzien we u tijdens een vrijblijvende afspraak van deskundig advies. Wat is uw budget? Wat voor keuken of badkamer past in uw huis? We zetten alles op een rijtje en leveren u de keuken of badkamer van uw dromen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Keukens van dé keukenoutlet in regio Bergen op Zoom

De keukens die u vindt in onze showroom op rijafstand van Bergen op Zoom, zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bij Schuurbiers bieden we u:

 • Keukens van bekende merken, zoals Keller-keukens
 • Maar liefst vijf jaar garantie
 • Ruim honderd jaar ervaring met keukens en badkamers
 • Vakkundige en gecertificeerde medewerkers
 • Een eigen showroom van maar liefst 1.500 m²
 • Een totaalconcept: van een persoonlijk plan tot aan de installatie
 • Een eigen montagedienst
Geberit logo
vasco logo
Groho logo
baderie logo
detremmerie logo
Villeroy en Bosch logo
Sunshower logo

Badkamer renovatie door Schuurbiers

 • Ruim 100 jaar ervaring

 • Gecertificeerd personeel

 • Showroom van 1500 m2

 • Totaalconcept

 • Eigen installatiedienst

 • A-merken

Vrijblijvend adviesgesprek

Keuken die aan uw wensen voldoet

Wilt u een nieuwe keuken of een badkamer laten maken? Dit zorgt voor een hoop verandering in uw woning. Het zijn ruimtes waar ieder lid van het gezin eigenlijk dagelijks komt. Dat de keuken of badkamer aan uw wensen moet voldoen, spreekt dan ook voor zich. Daarom mag er bij het maken van een keuze best wat tijd en aandacht aan besteed worden. Onze adviseurs nemen daarom de tijd om u te adviseren en van een keuken op maat te voorzien voor uw woning in Bergen op Zoom.

“De keuken vormt een belangrijke ruimte in uw woning. Schuurbiers zorgt voor een persoonlijk plan dat aan uw wensen voldoet.”

Badkamer Bergen op Zoom
Complete Badkamer

Ruim aanbod aan moderne, landelijke en klassieke keukens

Schuurbiers, vlak bij Bergen op Zoom, biedt diverse soorten keukens en keukenapparatuur aan. U kunt onder meer bij ons terecht voor:

 • Diverse soorten keukens (zoals moderne, landelijke of klassieke keukens)
 • Keukenverlichting en keukenwerkbladen
 • Keukenapparatuur zoals magnetrons, ovens, koelkasten en kookplaten
 • Complete keukens (inclusief de installatie)
 • Tegels

Wat zeggen klanten over ons?

 

Vanaf het allereerste bezoek aan de showroom fantastisch geholpen bij het uitzoeken en realiseren van de herinrichting van onze badkamer. Het resultaat voldoet volledig aan onze verwachtingen.

– dhr. J. Soppe, review op Google

 

Prima geholpen door Keuken en Sanitair Centrum Schuurbiers bij het installeren van onze nieuwe badkamer. Goede vaklui, wij zijn zeer tevreden!

– dhr. J. van Rijsbergen, review op Google

 

Wij hebben gekozen voor een badkamer van Schuurbiers vanwege de professionele begeleiding bij de keuze van de materialen en het ontwerp van de badkamer. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. De installatie is uitgevoerd zonder onderbrekingen, door zeer bekwame eigen vaklui die hun afspraken steeds nakomen. Iets wat in deze tijd zeker niet vanzelfsprekend is. Uitstekende service !! Hartelijk dank!

– dhr. A. Meeuwis, review op Google

Complete badkamers

Ontvang advies in onze showroom

Voor het bekijken van een uitgebreid assortiment aan keukens met allerhande inbouwapparatuur, werkbladen, vloertegels en wandtegels bent u meer dan welkom in onze showroom nabij Bergen op Zoom. Graag helpen we u met het maken van een keuze tussen onze eigen keukens. Wij zetten graag nauwkeurig alle opties op een rij op basis van uw wensen. Als keukenspecialist kunnen wij u in onze keukenshowroom veel vertellen over de mogelijkheden van onze keukens. Daarnaast lichten wij u graag in over de veranderingen die u in uw keuken wilt aanbrengen.

“Doe inspiratie op in onze 1.500 m² grote showroom.”

Vakkundige monteurs voor de installatie van uw keuken

Als gecertificeerd bedrijf werken wij uitsluitend met vakkundige monteurs die hun vak verstaan. Van het inmeten en het bestellen tot aan de montage en een deugdelijke afwerking van uw leiding- en elektrawerk; u kunt op onze medewerkers rekenen. Badkamers, en vaak ook keukens, worden bekleed met tegels. Over tegelvloeren en wandtegels adviseren wij u daarom ook graag. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat de mogelijkheden zijn. Zo kunnen we tegels van de ene ruimte naar de andere ruimte door laten lopen. Ook weten wij alle specifieke eigenschappen te benoemen van de verschillende tegels.

Keller

Kies voor een totaalpakket

Bij Schuurbiers bieden we het totale pakket aan. Zo leveren we diverse keukens, keukenonderdelen en een keuken op maat in omgeving Bergen op Zoom. Daarnaast verzorgen wij ook de installatie van onze badkamers en keukens. We werken met een team van gecertificeerd personeel dat voor u klaarstaat. Onze installatiedienst voert onder andere de volgende diensten uit:

 • Inmeten en monteren
 • Verbouwen en renoveren
 • Elektra- en installatiewerkzaamheden
 • Binnenmuren en plafonds
 • Stukadoren en tegelwerk

Bezoek onze 1.500 m² grote showroom

Bent u op zoek naar een keuken of maat of naar klassieke keukens in de regio van Bergen op Zoom? Bezoek dan onze 1.500 m² grote showroom of neem contact met ons op om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 165 30 38 34 of door een e-mail te sturen naar info@schuurbiers.nl. Onze adviseurs begeleiden u graag van design tot realisatie.

Nieuwe keukens van Schuurbiers

Schuurbiers is in verschillende gebieden actief. Woont u in Bergen op Zoom, Halsteren, Hoogerheide, Putte, Roosendaal, Steenbergen, Noord-Brabant, Zuid-Holland, Zeeland of België? Graag heten we u van harte welkom in onze showroom te Wouw om uw voorkeuren door te nemen. Onze adviseurs begeleiden u van ontwerp tot realisatie.